Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A férjem öccsével álmodtam....

A férjem öccsével álmodtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjem öccsével álmodtam.

Azt álmodtam, hogy egy összejövetel után többen nálunk aludtak, és nem tudom hogyan és miért de 3/4-en egy nagy ágyon feküdtünk. Mi halkan az öccsével beszélgettünk és végül bepróbálkozott nálam, megcsókolt.

Nem ellenkeztem csak miután láttam,hogy a társaság egyik tagja talán ébren van, akkor elutasítottam. Álmomban viszont bármi megtörtént volna, szó szerint bántam hogy akkor és ott voltunk nem máshol, kettesben.

Iszonyatos bűntudatot érzek, pedig a való életben soha meg nem fordult a fejemben ilyesmi, inkább ilyen kisöcsimént

tekintek rá. Az életvitele olyan, hogy általában ha beszélgetünk terelgetni próbálom, sajnálom őt vannak hibái, amiket ki tudna küszöbölbi de valamiért mindig oda jut, ahonna indul, pedig egy rendes srác lehetne belőle. Jo lenne ha egyenesben lenne az élete, de csak mint barát, családtag tekintek rá.

De ez az álmom most nagyon padlóra tett. Buntudatom van, mit tegyek?

aug. 27. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Álom volt. Ennyi.

Az álomban keverednek az emlékek, a képzelet, a vágyak, a nemrég látott filmekben és olvasott könyvekben történt dolgok és amit vacsorára ettél.

aug. 27. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell tenni, csak egy vacak álom, semmi jelentősége.
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ennyire túltolni. Ez egy álom, nem kell belemagyarázni semmit, sem nagyon mèlyen elemezni hogy vajon mit jelenthet.
 4/8 anonim válasza:
52%
Szerintem a leírtak alapján, te a való életben sem utasítanád vissza a srácot. Ha tudnád, hogy titokban marad a dolog szerintem belemennél.
aug. 27. 08:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát kedves utolsó nem tudom te egy öcsike vagy e aki gerjed a sogornőjére, de ha te ebből alezt vetted le baj van a fejedben. Én inkább sajnálom őt, egy tök értelmes kölyök lenne csak a társaság, szerelmi bánat elvitte rosz irányba. Tök jól meg tud nekem nyílni és próbálom terelgetni, eközben azt látom a családja kezd lemondani róla ahelyett hogy támaszuk lennének melette. Ő a kis fekete bárány, de valójában segítségre szorul. Talán azért vagyok toleránsabb és megértőbb vele mert nagyon mélyről indultam, rosz gyerekkorral magam mögött. Ő va legkisebb, a leg sebzettem a csaladjukban a 4 testvér közül. És igazából a pár választás sem megy neki. Azt gondolom amennyire ismerem, hogy egy temperamentumos csaj lenne mellé való, de folyamatosan olyanokat fog ki aki vagy szarrá csalja, vagy sodródik vele az árban. Alkalmanként drogozott, és most egyre többet. Nem hülye tőle de ki tudja meddig, és bizony ebből ki kellene cibálni őt nem elengedni a kezét.

Az álmom nem tudom miért született, soha nem néztem rá úgy, sőt maga az életvitele is taszító számomra, meg a személyisége is, egyszerűen brutál bűntudatom született, hogy ilyet almodtam nem tudom hova tenni, és nem értem a miértjét.

aug. 27. 10:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdésedben benne van a válasz is. Ezt írod:

Az életvitele olyan, hogy általában, ha beszélgetünk terelgetni próbálom, sajnálom őt vannak hibái, amiket ki tudna küszöbölni, de valamiért mindig oda jut, ahonnan indult, pedig egy rendes srác lehetne belőle. Jó lenne, ha egyenesben lenne az élete…

Vagyis az, hogy szeretnéd, ha egyenesbe jönne, sikere lenne a nőknél is (bár erről nem írtál, hogy a nőknél sikeres -e, de szerintem nem) szóval mindez, hogy szeretnéd, ha sikere lenne oda vezetett, hogy összejött ez az álom a fejedben. De ez valahol érthető is. Hiszen ha az ember a nőknél sikeres akkor más nem is fontos. Szóval érthető, hogy a sikerességet egy sikeres hódítással kötötted össze fejben. És mivel te sokat törődsz vele hát álmodban téged hódított meg.

Röviden tehát csak arról van szó, hogy azért álmodtad ezt mert szeretnéd, ha végre sikere lenne kilábalna abból az ördögi körből, amiben van. Ennyi az egész. Nem kell túl komplikálni ezt az álmot

aug. 27. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Segitebi akarsz neki a szexben is
aug. 28. 07:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmit.A legnagyobb jó indulattal.

Valószínűleg tudatalatt neked valamiért nagyon bejön emiatt álmodtál vele.

Ha élőben bepróbálkozolnála az álomnyomában akkor a mostani életed nagyot fog változni akár fel is ,de akár le is.Értsd úgy ,hogy nagyot borúlhatsz.

A siker nem 100%-os.

De te tudod.

szept. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!