Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Álmodtam az exel? Jelenthet...

Álmodtam az exel? Jelenthet ez valamit? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Tudni kell,hogy az exet én hagytam el,teljesen ellaposodott kapcsolat miatt,már nem volt értelme vele maradni.

A férjemet imádom,de most ugy érzem,hogy egy kicsit eltávolodott tőlem!Nyilván ez gyötri a lelkemet és ezért álmodtam össze-vissza a férjemmel és az álmom végére megérkezett az ex.Fura volt "beszélni" igy 7 év után,nagyon fura...utánna felébredtem és elmondtam a férjemnek ezt az egészet !Azt mondta,h azért álmodok vele,mert tudat alatt még valami érzelem köt hozzá!Szerintetek is?

2012. jún. 3. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is álmodom vele. Nem tulajdonítok neki jelentőséget. Lehet, hogy az agyam éppen "nagytakarít".:-)
2012. jún. 3. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én álmodtam már filmszereplőkkel is. Most akkor köt hozzájuk valami érzelem? Ne mesélj ilyeneket a férjednek, mert semmi jelentősége, ő meg csak kombinál. (Vagy ha van jelentősége, arról úgyis tudsz.)
2012. jún. 3. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
*Tudat alatt* biztos rá gondoltál. Ez nem jelent semmi rosszat, épp ezért álmodjuk azt, amit. Íg dolgozzuk fel a napi eseményeket.
2012. jún. 3. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Édes jó istenem... Az érzelmeidet te tudhatod a legjobban! Álmodtál vele... És? Gyakorlatilag le is írtad, hogy miért! Nem kell ezt olyan nagy dobra verni. NEM, nem azért álmodtál az exeddel, mert szereted még. IGEN, az is lehet, hogy érzelmileg még kötödsz hozzá. De az a kötődés nem csak szerelem lehet. Miért? Ha azt írjuk, hogy még mindig szereted vissza mész hozzá??? -.-" Azt is gyönyörűen leírtad, hogy nincs értelme újra kezdeni vele... Akkor meg?
2012. jún. 4. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
7 év után nyilván kötődsz hozzá, hiszen része volt az életednek. Elfelejteni sem fogod, hacsak be nem ütöd a fejed, ergo valahogy mindig viszonyulni fogsz hozzá. Ne is törődj ezekkel az álmokkal.
2012. jún. 4. 00:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és igazatok van!Kicsit én is túlpörgettem ezt a dolgot!
2012. jún. 4. 08:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak azért álmodtál vele, mert kicsit mélyponton vagy a férjeddel és a tudatalattid szórakozik veled.
2012. jún. 4. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem és saját tapasztalatból kiindulva vagy arról álmodik az ember ami foglalkoztatja vagy amit épp lát hall aznap a tévébe stb... Amiket így az ember összeszed innen onnan általában értelmetlen káosz álmok nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani, de ha többször álmodsz az exeddel akkor igenis tudat alatt foglalkoztat ő vagy csak kivetíted rá a férjeddel való eltávolodást. Amúgy én is emiatt szakítottam az exemmel de sokszor álmodok róla és nem gondolom hogy bármi lesz még ebből csak még foglalkoztat valamilyen szinten így pár hónap után.
2012. jún. 4. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!