Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Fehér farkassal álmodtam.Mi...

Fehér farkassal álmodtam.Mi lehet a jelentése?

Figyelt kérdés
aug. 24. 13:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Semmit.
aug. 24. 13:34
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Hogy rasszista vagy
aug. 24. 15:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Az elég érdekes,mivel mindenkit elfogadok.
aug. 24. 16:04
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
Egy őszinte extrovertáltal fogsz találkozni akivel szoros kapcsolatod lesz.
aug. 24. 16:59
 5/12 anonim válasza:
62%
A fenti hülyeség :D Én oroszlánnal és néha fekete állatokkal szoktam álmodni, pedig én tényleg rasszista is vagyok.. :D
aug. 24. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Azt jelenti, hogy nem sokára találkozol Ríviai Geraltal.
aug. 24. 19:09
 7/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
5%

Lényeget nem írod, a fehér farkasnak mozgott a szája, ezt mondta:

- Gyakori Kérdéseken ezt holnap kiírod, humoros válaszok fognak felvidítani. Szívesen: egy nagyfarkas.

aug. 24. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező.

Kellene az információ, hogy mit csinált ez a fehér farkas.

Mivel így önmagában túl sok mindent jelenthet, nem mindegy mit csinált vagy hogyan jelent meg az álmodban és milyen érzetet váltott ki belőled a látványa, és / vagy a cselekvése.

Általánosságban mondva veszélyre figyelmeztet és figyelésre, éberségre a farkas, szóval kellene tudni hogyan jelent meg az álmodban.

aug. 24. 21:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Lényegében valakik rám uszították ezt a fehér farkast...talán mikor megláttam,akkor kicsit megijedtem,de igazából nem bántott engem.Nem csinált velem semmit.
aug. 24. 23:24
 10/12 anonim ***** válasza:
24%

Akkor kérdező esélyes, hogy egy jó barátodat fogják ellened uszítani, aki nem akar Téged bántani, viszont elsőre mindenkép valamilyen formában veszélyt fog rád jelenteni.

Ha eszedbe jut kire illhet ez, beszélj Vele, hogy ne dőljön be annak, amit mások mondanak Neki rólad, tisztázd le Vele.

aug. 25. 02:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!