Ez jelenthet barmit is? Vagy túlsok a gorevideok?
Egyik este “fura”álmom volt,
Az iskola folyosón voltam mikor futott felém az egyik osztars1 ordibalta nekem hogy siessek mert a masik osztarsam2 intim képeket akart kirakni rolam, befutottam es akkora pofon lekurtam neki ezek utan megfogtam egy tollat és egy töltökabelt osszecsavartam és a torkához szoritottam láttam ahogy ömlik a vér a nyakából és felkeltem
Értelmes valaszokat szeretnék! Lehet tenyleg csak túltoltam az olyan videok nezését de nem ez volt az első amikor ilyesmit álmodtam, és nem nem vonz a gorevideokban a szenvedés meg semmi ilyesmi egyik haver mutatta twitter/redditen a videokat nem nezegetem de feldobálja és vanhogy rosszötlet végignézni
:
Kifejezed a dühödet vagy a frusztrációdat valamilyen probléma miatt.
Félsz,hogy kiderúl vallami rólad,ami rossz fényt vet rád.
(Az intim fotók nyilvánosságra hozása ma már nem ciki. )
A vér a megtisztulást is jelképezi, így vérrel álmodni egy küzdelmes időszak végét is jelentheti. Emellett az ősi erőt és az életet is szimbolizálj
Másvalaki megsérül és vérzik: fáradtság, lehangoltság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!