Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért hathatott sokkal realisz...

Miért hathatott sokkal realisztikusabbnak ez a pár álom?

Figyelt kérdés
le szeretném szögezni nem látok általában semmibe túl sokat. álmaimat hamar elfelejtem, és nem is túl intenzívek. de az utóbb időben ért 1-2 különös eset. hivatalosan keresztény vagyok, de nem gyakorlom, ugyanannyi esélyt adok neki minthogy egyszer élsz, vagy épp újrakezded itt vagy máshol, majd kiderül, multifunkciós ez a felfogás. mégis az utóbb egy év folyamán ért több olyan álom is ami merőben más volt mint eddig. "előző életek" újraéléséhez tudnám hasonlítani ami részleteiben hatalmas hatással volt rám az álom közben. emlékszel? ez történt veled, ez voltál te, ez és ez történt. egyetemista voltál és ide jártál a laptoppal, munkás voltál és ezzel a barátoddal kapaszkodtatok fel a teherautóra annak a nehéz napnak a végén stb. és egy nagy helyeslő igenlés bennem hogy igen, tényleg. mi lehet ez, és miért ilyen intenzíven? általában ha valami nagy baromságot álmodom "észre tudom venni" közben és lestoppolni, de ezeknél még fel sem tűnt hogy csak álom, pedig mondom, ennek a reinkarnációs vonalnak sem adok többet mint egy egyistenhites teremtésnek. (persze összefolyhatnak a dolgok) leírva elég kuszának hat, de nem tudom, tapasztaltatok már valami hasonlót?
aug. 4. 22:36
 1/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
20%

Sejtem a problémát. Hiába mondod, hogy te így meg úgy.

Zavaros írás (nagybetűk nélkül), zavaros gondolatok.

Nagybetűk, azaz normális, igényes, tisztességes írás hiányával nekem csak egy gondom van.

Sok év alatt, sok vitába keveredtem már különböző fórumokon. Aki a mondatokat kisbetűvel kezdi, egyik sem volt tiszta teljesen.

Most jön az, hogy te felháborodsz, hagyjuk...

Nekem ez a tapasztalatom.

Kisbetűsök gázosok.

Egyébként semmit nem jelent, hogy mit akarsz belemagyarázni ezekbe az álmokba.

aug. 4. 23:08
 2/4 A kérdező kommentje:
kérdés hogy jelent-e valamit hogy te bele akarsz kötni a másikba :D valszeg az sem
aug. 4. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szervizmérnök úrnak ez a fétise hogy idejár kötekedni.
aug. 5. 00:25
 4/4 anonim ***** válasza:

En is kb ugy allok hozza a dolgokhoz, mint te, kerdezo - lam, en se vagyok tiszta 🤣 Bar nagybetuim vannak, de ekezet nincs...

Szoval csak annyi, h ha nekem lennenek ilyen almaim,meg erzesem, lehet kivancsisagbol elmennek egy elozo eletes utaztatasra, amit a pr_nanadisok csinalnak (nem lehet ide leirni ezt a szot). Hangsulyozom, nem vagyok spiri gondolkodasu, de az teljesseggel meggyozodesem, hogy tobb a vilag, mint amit mi latunk belole a hetkoznapi szemunkkel. Ugyhogy kivancsisagbol lehet elmennek egy ilyenre, megnezni mit mutat. De en mar ismerem magam annyira, hogy tudom,ez nem rantana bele valami beszukult szektas gondolkodasba,csak erdekessegkent kezelnem.

aug. 5. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!