Miért hathatott sokkal realisztikusabbnak ez a pár álom?
Sejtem a problémát. Hiába mondod, hogy te így meg úgy.
Zavaros írás (nagybetűk nélkül), zavaros gondolatok.
Nagybetűk, azaz normális, igényes, tisztességes írás hiányával nekem csak egy gondom van.
Sok év alatt, sok vitába keveredtem már különböző fórumokon. Aki a mondatokat kisbetűvel kezdi, egyik sem volt tiszta teljesen.
Most jön az, hogy te felháborodsz, hagyjuk...
Nekem ez a tapasztalatom.
Kisbetűsök gázosok.
Egyébként semmit nem jelent, hogy mit akarsz belemagyarázni ezekbe az álmokba.
En is kb ugy allok hozza a dolgokhoz, mint te, kerdezo - lam, en se vagyok tiszta 🤣 Bar nagybetuim vannak, de ekezet nincs...
Szoval csak annyi, h ha nekem lennenek ilyen almaim,meg erzesem, lehet kivancsisagbol elmennek egy elozo eletes utaztatasra, amit a pr_nanadisok csinalnak (nem lehet ide leirni ezt a szot). Hangsulyozom, nem vagyok spiri gondolkodasu, de az teljesseggel meggyozodesem, hogy tobb a vilag, mint amit mi latunk belole a hetkoznapi szemunkkel. Ugyhogy kivancsisagbol lehet elmennek egy ilyenre, megnezni mit mutat. De en mar ismerem magam annyira, hogy tudom,ez nem rantana bele valami beszukult szektas gondolkodasba,csak erdekessegkent kezelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!