Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam a kedvenc...

Menőcsajszi72 kérdése:

Miért álmodtam a kedvenc filmem egyik karakterével és egy applikációval?

Figyelt kérdés
Ugye gondolom mindenki ismeri az emberi százlábú filmet, és abból azt a japán pasit. És van a Randonautica alkalmazás, ami legenerál neked egy helyet, ahova el kell menned, és elvileg valami horror dolgot fogsz ott találni. Na én azt álmodtam, hogy egy plázában vagyok, és ruhákat viszek a próbafülkébe felpróbálni. Ott találkoztam azzal a japán pasival, aki valami olyasmit mondott, hogy "Don't go in there, you'll never forget what you'll see there. " Na én bementem, és volt ott már egy pár összehajtogatott ruha, gondolom azok alatt volt "amit sose fogok elfelejteni", és itt jön képbe az alkalmazás amiröl az elöbb beszéltem. Ugye ez az app egyszer elküldött egy pár fiatalt a halál phaszába, ahol találtak emberi maradványokat, és én erre gondoltam amikor bementem. Végül én átmentem egy másik próbafülkébe, de az a pasi bement abba, amibe azelött én is.

júl. 28. 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A tudatalattidban mély nyomot hagyott ez a két dolog, majd generált egy álmot. Bár, aggasztó, hogy ez a kedvenc filmed…
júl. 28. 15:41
 2/2 anonim válasza:
Az álmod lehet, hogy a félelmeid és a kíváncsiságod keveréke volt. A japán karakter és a Randonautica app összekapcsolása olyan, mintha a film és a tech horror keveredett volna az álmodban. A próbafülkék a rejtett dolgok keresését szimbolizálhatják, amitől izgatott vagy, de félsz is tőle. Az egész olyan, mint amikor a kedvenc horror filmjeid és a nyomasztó appok befolyásolják az álmaidat. Lehet, hogy az álom a benned lévő feszültséget próbálja feldolgozni.
aug. 15. 16:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!