Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » SOS! Miért álmodtam erről a...

SOS! Miért álmodtam erről a malacról?

Figyelt kérdés
Áprilisban megboldogult nagyapám, akinek volt egy tanyája. Eladtuk a tanyát, meg is vette egy házaspár. Elmentünk hát meglátogatni az új lakókat. Megetettük a malacokat is. Már ekkor furán éreztem megem közöttük, de ebben nem vagyok biztos. Aznap azt álmodtam, hogy egy malac bejön a házamba, két lábra áll és mély hangon azt mondja: ,,-Hé!''. Akkor felébredtem és nagyon rosszul éreztem magamat, de hát álmod hülyeségeket az ember, gondoltam, és túltettem magamat rajta. Pár napja elmentünk ismét a tanyára, mivel most született meg az új tulajdonosék kisfia, babalátogatóba mentünk. Megint etetni akartuk a malacokat, viszont én nem mertem. Nekik azt mondtam, hogy elfáradt a lábam, azért nem etetem őket, be is mentem a házba, de valójában az ilyesztő álmom miatt nem etettem őket... Habár nem etettem most őket, nem úsztam meg, ismét azt álmodtam, de most azt mondta a malac, hogy: ,,Hé, te!''. Felkeltem, 5:47 volt, emlékszem és nagyon féltem. Vajon mondani szeretne nekem valamit a malac? Miért félek ettől? És miért mindig akkor álmodom ezt, amikor a megboldogult nagyapám régi tanyájára megyünk? Mit kéne tegyek?

júl. 29. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Azt akarja mondani, hogy "Hé, te! Adjál már kaját! Éhen pusztulok, meg aztán szomjas is vagyok ebben a dögmelegben, te meg fájlalod a lábad? Azt hiszed, hogy beveszem ezt a maszlagot! Na ide a moslékot, röff!"
júl. 29. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Rossz kategória. Az ezotéria lentebb van.
júl. 29. 16:25
 3/5 anonim válasza:
Semmi különös csak az agyad összeköti az aznap történt dolgokat a pihenésben töltött idővel. Felejtsd el, elmúlik. Ne gondolj rá és ne félj amikor megnézed a malacokat. Bátran menj oda és nézd meg valóban, ezek csak malacok és nem két lábon járó valamik... :)
júl. 29. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Szegény nagyapád lelke került a malacba, és próbál beszélni veled.

De te egy gyáva nyuszi vagy. Mégis, mi bajod lehetne egy malactól?

júl. 30. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Disznóval álmodni rosszat jelent, ha kötényben, konyhakéssel jön feléd.
júl. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!