Miért van minden éjszaka visszatérő álmom,hogy német katona nő vagyok a második világháborúban?
Figyelt kérdés
jún. 30. 14:13
1/9 anonim válasza:
Reinkarnacios alom. Nekem is szokott lenni, sajnos nem tudtam megmenteni az embereket, akiket ram biztak, nem volt idonk elmenekulni.
2/9 A kérdező kommentje:
ez tényleg reinkarnáció lenne?
jún. 30. 14:21
3/9 anonim válasza:
Szerintem igen! Latok olyan helyeket, ahol szeretek lenni es visszateroek, embereket, akiket nem ismerek fel, de pontosan tudom, hogy a barataim. Es romokat, ahonnan nem tudtam kivezetni, akiket uldoztek, mert bekeritettek a nemet katonak. Egyeni velemeny, nem mervado: gyerekkorom ota idegenkedem mindentol, ami nemet...
4/9 A kérdező kommentje:
Én meg német származású vagyok,és csak a németek a mindeneim.
jún. 30. 14:27
5/9 anonim válasza:
Kerdezo, megertelek. En az angolokkal es a UK-vel vagyok igy. 17 eve itthon, ebben az orszagban, az elso perctol fogva. Ismeros minden! Londonert meg vagyok zavarodva - irrealis. Es tudom, mi merre van, merre kell menni, holtbiztosan. Deli varosokban szinten. Viszont, amikor latok filmeken nemet katonakat masirozni, felelmetes a latvany, olykor bosszanto. Az innen-onnan rendszeresen felremlo kepekrol, feelingekrol nem is beszelve.
6/9 anonim válasza:
Nekem állandóan az korai 1900-as évek amerikai emlékképek ugranak be állandóan, csak úgy a semmiből, illetve szoktam én is ilyenekről álmodni néha. Szerintem is emlékek régebbről. Csak azt tudom, hogy ebben a világban sosem találom meg azt, amit keresek. Nem tudom megmagyarázni.
7/9 anonim válasza:
Ez ilyen. Valakinek gyermekkorától megvan egy távoli helyszín, nem tudja miért de pörög a "film" és ott szeretne élni. Ha filmeken látja vagy kijut oda csak erősödik az emlék. Teljesen normális mert nem tudunk mást tenni minthogy emlékezünk (vagy nem emlékezünk). Valaki tudatosabb rá, valaki nem.
9/9 anonim válasza:
Fordulj pszichológushoz, vagy inkább pszichiáterhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!