Álmomban egy beszélő macska az ölembe fialt. Magyarázat?
Figyelt kérdés
A macska nagy cirmos volt, és azt mondta, hogy még nem akar szülni, mert nem érzi úgy, és zavarja, hogy sok ember állja körül és nézi. Azt mondtam neki, hogy semmi baj, jöjjön addig ide az ölembe és ha eljön az ideje, átteszem egy kosárba, és az ölembe mászott, de megszült, és lett három kis cirmos fiú cicája és egy lány fehér. Az emberek körbeálltak és néztek. Ekkor vettem észre, hogy rajtam deréktól lefelé nincs ruha és nagyon kellemetlen érzés volt a sok kiscica az ölemben így, valamint, hogy mások (főleg nők) néztek és beszélgettek.
Nő vagyok. Gyakran álmodom macskákról.
tegnap 12:39
4/4 anonim válasza:
Te voltál az a szégyellős macska aki megszült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!