Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az egyik családtagommal és...

Az egyik családtagommal és családjával nem vagyok beszélő viszonyba egy ideje. Havi 1-2 alkalommal minimum róluk álmodom, hogy kibékülünk. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Legtöbbször arról álmodom, hogy kibékülünk, elröhögjük, hogy milyen hülyék voltunk, hogy nem voltunk jóban sok ideig. Néha csak egyszerűen elvagyunk, mint régen.

Ez arra utalhat, hogy ki fogunk békülni vagy épp az ellenkezője?

Nekem az a tippem, hogy a tudatalatti akarja tudatni velem, hogy fontos lenne ez a kapcsolat. Napközben keveset gondolok rájuk, szóval elég érdekesnek tartom, hogy mégis sokszor álmodom velük a békülésről.

2022. márc. 29. 11:04
 1/3 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg annak a vágynak, vagy igénynek a kivetülése álmodban, hogy békét köss. Nem csak azért, hogy megint jóban legyetek, hanem az állapot okozta feszültség megszűntetése miatt is. A családtagokhoz olyan érzelmi kötelékek fűznek, amit egy összevitatkozás még nem vág el, csak a tudatos én makacssága tartja fenn a haragot. Ez ugyan nem biztos, de azt is jelölheti egy ilyen álom, hogy a másik félnél úgy érzed, ő is kész a kompromisszumra, és békülésre. (ismétlem, ez nem biztos, csak lehetőség)
2022. márc. 29. 11:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Én kész lennék a kompromisszumra, csak ebben a helyzetben én nem haragszom nagyon, hanem inkább ők haragszanak rám.

Örülnék neki, ha békét tudnánk kötni.

2022. márc. 29. 13:41
 3/3 Grimfox ***** válasza:
Na igen, ez a nehezebbik helyzet. Amikor a másik felet kell megbékíteni.
2022. márc. 29. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!