Ismer valaki olyan módszert, mestert, amely/aki megszabadítja (clearing) az aberrációitól, és képes a saját mágikus ösvényén elindítani az embert? Minimum olyan valakit ajánljatok, aki jártas a filozófiában, mágia-elméletben.
Egyes: írj/irtam privát.
Kettes: lehet az is hatékony. Van valami tapasztalatod?
Kedves Kérdező, lehet h kicsit hosszú leszek, és értetlen, bocsi,
Lövésem sem volt h mi az az M.E.S.T. univerzum, no sebaj, Google is a barátom, és egy univerum nevű cég és a szcientológia jött ki elsőre, teszem hozzá ezen infók nem sokat segítettek a megértésben.
Azt írod hogy ugyebár degenerált. De mitől ennyire egyértelmű ez és mi teszi degeneráltá? vagy csak túl gyorsan olvastam, az agyam meg túl lassú és nem szted degenerált hanem a M.E.S.T. gondolkodás szerint?
Vmit tuti félreértek, no nem baj, reményeim szerint ha úgy érzed érdemes tudnom majd szólsz.
A következő linkeket ajánlanám, embert sajnos nem tudok:
Az elsőt azért mert vicces, ez a: amit ne tegyél soha ha kérsz vagy adsz segítséget kategória különösen ha úgy olvassa az ember hogy elképzeli a lelki mlmest ahogy árulja a "portékáját": lsd: Stephen King Hasznos holmik ha ismered kicsit hasonló
A 2. link egyszerűen csak tetszik, nem beszél büntető-jutalmazó Istenről, és elvont megfoghatatlan szubjektíven szanaszétértelmezett dolgokról, amik hol metafórák, hol pedig szóról-szóra megtörténtek, még akkoris ha ugyanarról a történetről van szó, csak is arról hogyan tudsz bánni Magaddal, és az érzéseiddel, az adott pillanattal, igen, kitaláltad budhizmus:
A következő 2 leginkább önsegítőkönyvnek nevezhető kissé régi irományok szerzőire mutat, melyeket én mégis szeretek megosztani. 16-17 évesen olvastam őket, akkor nagyon tetszettek, remélem te is találsz bennük érdekességet, ill. ha nem találod a könyveket elektronikusan, vagy nem akarod megvenni, szólj eltudom küldeni mailen egy pár könyvüket.
Jó nézelődést, ha van kedved, kíváncsi lennék mit nem értettem, és hogy vetted-e bármi hasznát a linkeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!