Érdeklödnék,hogy valaki tud olyan személyt aki nem pénzért csinálja a mágussá avatást Fehérmágiához? Pénzé továbadni szerintem olyan mintha feketemágiába avatnának be. Ha tud valaki segitene. Elöre is köszönöm.
Ilyen több okból sem található Magyarországon. Az egyik oka, hogy avatással nem juthatsz olyan tudáshoz, amivel a mágusok rendelkeznek, csak sok éves tanulással. A másik ok, hogy szinte bizonyosan nincs olyan személy Magyarországon, aki valódi mágus. Olyan aki azt állítja, annál több. Azok az avatások, amik manapság divatosak, mint a reikiben, vagy hasonlókban, hogy elmész egy tanfolyamra, ott mesterségesen behangolnak, és onnantól azt a szintet tudod, nem hitelesek, sőt, általában károsak.
2016. márc. 19. 13:10
2/12 Papi Gonzales válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
2016. márc. 19. 14:05
3/12 anonim válasza:
Ingyenelok mesebeszede!
Mindenkitől pénzt kérnek a boltban a kenyeret.
Az már egy másik történet hogy a beavatás csak utat nyit a képességek felé
Az utat mindenkinek magának kell bejarni
És bizony sok a kokler aki azt hiszi hogy a beavatás már magával hozza a képességet és a tudatosságot és más teendő nincs is.
És ha valaki csak a képesség miatt csinálja az inkább ne tegye!
2016. márc. 19. 14:33
4/12 anonim válasza:
Ettől függetlenül a mágusokat nem így avatják. Ők teljesített "szintek" után fértek hozzá a magasabb rendű tudáshoz. Abban sem vagyok biztos, hogy van valódi jogutódja a mágus rendnek. Két-három évezred elég nagy idő, amit át kellene hidalni.
2016. márc. 19. 14:45
5/12 anonim válasza:
a fehérmágusokat nem avatják, ők önállóan szabadítják fel önmagukban az isteni erőt.
2016. márc. 19. 20:38
6/12 anonim válasza:
Egyébként van beavatás, de az akkor van, amikor már a tanítvány birtokában van a szükséges tudásnak, és kiállta a próbákat. Ha nem hallt meg, megpecsételik tudását a beavatással. Ez csak olyan mint a szerzetesi fogadalom, vagy a házasság. Én sem hiszem, hogy a jelenlegi világunkban van ilyen, de próbálj meg emlékezni rá, mást nem tehetsz nagyon.
2016. márc. 20. 00:15
7/12 anonim válasza:
Szinte az összes beavatással alattad vágják a fát..
Az igazi beavatás a tudás megszerzése.
Más nem tud beavatni csak te magadat.
Mellesleg szerintem magyarországon több mágus található mint pl amerikában ami sokszor akkora :)
Csak ezek nem hirdetik magukat és a baráti kör sem feltétlen tudja ahogy a család sem...
2016. márc. 20. 05:10
8/12 anonim válasza:
A kérdésedre az egyik válasz , hogy Ön beavatásba kezdesz . Voltak a közelmúltban olyan mesterek akik leírták a hozzá végzendő gyakorlatokat , de a hiteles valódi tudású mestereket nem Könnyű megtalálni .
Én kettőt tudok : Franz Bardon ( Az igazi beavatás Útja)
Sry Chinmoy( Kundalini az anya erő )
Én az utóbbit gyakorlom ami a jóga beavató rendszerének 1 útja .
Mindez kemény munka és sok évbe telik v. egész életen át tartó gyakorlást jelent.
2016. márc. 20. 09:21
9/12 anonim válasza:
Van az előzővel egy kis probléma: Sri Chinmoy halott
Alapitottak a tanítási egy szektát ami egy oltári nagy kamu
A mester már nincs velünk és nem avatkozhat be a fizikai világba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!