Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen mágikus tárgyakat,...

Milyen mágikus tárgyakat, talizmánokat lehetne otthon csinálni?

Figyelt kérdés
Például álomfogó, boszorkánylétra(witch's ladder),woodoo babák,rúnák,ilyesmikre gondolok.
2015. szept. 6. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. szept. 6. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Például álomfogó, boszorkánylétra(witch's ladder),woodoo babák,rúnák
2015. szept. 6. 17:19
 3/6 Amarok Tonrar ***** válasza:
Érdekes kérdés. Gyakorlatilag bármit, rajtad múlik. Inkább az a kérdés, hogy mire akarsz készíteni valamit, mert elég nagy összevisszaságot írtál. Jelölj ki egy célt, és ha a tudásod megvan hozzá, akkor bármelyiket megcsinálhatod.
2015. szept. 6. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezeket mind el lehet készíteni otthon, ha tudod hogyan készítsd el, és hogyan használd őket. Főleg az utóbbi. Ha nem tudod őket használni, akkor csak pár mutatós kacatod lesz. A voodoo babákkal meg amúgy sem éri meg szórakozni. Nem vagy voodoo vallású, és gondolom véráldozatot sem mutatsz be bizonyos szellemeknek, és démonoknak, hogy a voodoo-d működjön. A többi amit említettél ilyen "miért ne?" kategória.
2015. szept. 6. 20:57
 5/6 homo ludensz ***** válasza:
Akkor lesz sikeres az általad készített tárgy ha ismersz olyam módszert amivel bele tudod vinni az akaratodat esetleg a kívánságodat. Az is kérdés persze hogy saját használatra készíted vagy valakinek. Javaslom hogy csak is és kizárólag + tulajdoságokkal s feladatokkal lásd el. Például VÉDELEM,stb.
2015. szept. 7. 10:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék ilyesmiket csinálni mert szeretek kézműveskedni és már egy jóóó ideje el vagyok merülve az okkult dolgok tanulmányozásában,és szeretném körbevenni magam velük,nem csak könyvek formájában:D Boszorkánylétrát mostanság fejeztem be, most a rúnákkal babrálok. A woodoo babákat csak azért soroltam egyébként, mert nem igazán tudtam hogy hogy fogalmazzam meg a kérdést, úgyhogy a felsorolásnál maradtam, egyébként nem szeretnék csinálni.
2015. szept. 16. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!