Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van az, hogyha valaki...

Miért van az, hogyha valaki megkérdezi azt, hogy léteznek farkasemberek, akkor minimum tízszer leírják neki a farkasember szindrómát?

Figyelt kérdés
Olvastam a kérdéseket ezzel kapcsolatban és ez megfogalmazódott bennem :D 1 valaki leír egy választ egy kérdésre és még napokkal később is képes valami ugyan azt leírni csak a saját szavaival...Ráadásul az első oldalon lévő válaszok között még ő is látja azt...Miért van ilyen sok "birka" ember?:)
2013. dec. 4. 19:35
 1/10 II.Dartheon ***** válasza:
ezt is már egy csomószor megkérdezték, akkor most te is "birka" vagy?
2013. dec. 4. 19:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Linkelj egy ilyen kérdést :) Utána keressél rá a keresőben az ilyen jellegűre és az olyan jellegűre, aztán hasonlítsad össze az arányokat, aztán a kérdésre válaszolj és ne a szavaimat akarjad kiforgatni.
2013. dec. 4. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Azért mert sok a tagadó ne törődj velük farkasemberek léteznek csak nem fognak mindenkinek megjeleni!
2013. dec. 4. 19:47
 4/10 II.Dartheon ***** válasza:
0%

"Linkelj egy ilyen kérdést :) Utána keressél rá a keresőben az ilyen jellegűre és az olyan jellegűre, aztán hasonlítsad össze az arányokat, aztán a kérdésre válaszolj és ne a szavaimat akarjad kiforgatni.

"

ugyanezt ők is írhatták volna, akiket te lebirkázol. most ha veszekedni akarnék annyit írtam vonla a "szánalmas vagy",de mivel nem szeretek balhézni inkább hogy ők is emberek, közvetnek el hibákat, és kész..

és velem ne kötekedjél, nem éri meg... kössz.

2013. dec. 4. 19:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Hmm...Idejössz, nem a kérdésre válaszolsz, aztán még neked áll feljebb :) Egyébként a kérdést sem tudtad értelmezni rendesen felőlem mondhatod nyugodtan, hogy szánalmas vagyok :) Nem sokat jelentenek nekem a szavaid.
2013. dec. 4. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Biztos kényszert éreznek, hogy most megmutassák ők is milyen okosak, mert tudják, ismerik mi is ez.

Kb. mint amikor feltesz valaki egy UFO-s kérdést és telibe EGYMÁS UTÁN mindegyik kommentelő leírja, hogy minek a rövidítése az ufó.

De lehet csak vakok és nem látják a többiek kommentjét :)

2013. dec. 4. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
egyik nap a csókos álmok vannak a másik nap az xy számmal álmodtam mit jelent aztán a sok ufos meg föld alatti sztotik :P
2013. dec. 4. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
A farkasemberek léteznek egy párhuzamosan világegyetemben, olykor ez a vékony fátyol felszakad. és átjönnek a mi világunkban .
2013. dec. 4. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Az agyad szakadt el, mikor születtél...
2013. dec. 4. 22:54
 10/10 anonim ***** válasza:

utsó eegyet értek

kérdezö:Mert a szkeptikusokat ez élteti hogy valamit beszoljanak(helyesirás,stb)

2013. dec. 8. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!