csak kettő van aki mást mondd hazudik, egyszer megöltem eggyet és megnéztem
2013. jún. 30. 23:56
5/8 KnightBalazs válasza:
Hát a farkasnak hat az embernek 2 vagyis ha ezeket összemixeljük négy.
2013. júl. 1. 11:22
6/8 anonim válasza:
Egy sincs !
Ugyanis Kenter Dr .Tibor Farkasológus természetraj tanár , biomérnök , vegyészmérnök , építész mérnök , villamos mérnök , Fogorvos , Belgyógyász , Sebész , Kardiológus szakember akiről azt állítják hogy mindössze már csak hónapokra van attól hogy felfedezze az AIDS Ellenszerét Megálapította hogy a génálományok kereszteződésekor a mell bimbaja H Fekvenciájú izotópra reagál , ebből következik hogy a farkasembernek nincsen bimbaja !
2013. júl. 1. 12:30
7/8 anonim válasza:
Annyi van mint amennyi válasz volt a kérdésnél az előtt hogy írtam volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.