Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke és vörös hajú lányoknak milyen színű a fanszörzetük, és a mellbimbójuk?
Sziasztok!
Tehát a kérdés adott.
Nyilván a hajszínnel együtt mozog az emlőudvar színe és a fanszőr színe is. KÉrdés, hogy aki EREDETI vörös és EREDETI szőke, nekik milyen színű..?
Esetleg illusztráció is jöhet, vagy valamilyen színminta egy bármilyen képről.
Az lenne a kérésem, hogy a szemetek színét is írjátok ki.
21F
hát ez elég baromság,mert én eredeti szőke vagyok de a bimbóm barna,nem olyan sötét,olyan közép barna..
a szőröm mindenhol szőke,(karomon-lábamon kifehéredik nyáron) a szemem pedig zöld
Kedves utolsó, ennél többet várnék... Hajad színe , stb??
Az első válaszolótól pedig azt kérdezném, hogy a cunciján is tiszta szőke a szőr? :-) Amúgy ment a pont, és köszi a választ!
a fanszőrzet mindenkinél olyan, amilyen a szemöldöke.
csekkold le, tényleg igaz;)
Király!
Köszönöm a válaszokat. A webkamerás kukkolónak is jár a pont, és gratula! :D
Köszönöm kedves 11:50-es!
De a mellbimbód és a bimbóudvar milyen színű? A nunidon a szőr sötétbarna (olyan feketés..?) vagy világosbarna?
Szia! Én eredeti vörös hajú vagyok, illetve inkább szőkés-vörös, átmenet, a mellbimbóm olyan halvány rózsaszín, az pedig nem igaz, hogy mindenkinek olyan színű lent mint a szemöldöke, mert nekem lent ugyanolyan színű mint a hajam, de az összes többi szőr vagy pihe a testemen a szemöldökömet is beleértve világos szőke.
Remélem elég kimerítő a válaszom. :)
Ja, és a szemem ilyen sötétebb (nem világos) talán közép zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!