Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Beszélő lovak, belőlünk...

Beszélő lovak, belőlünk kinövő ágak, összeroskadó fakérgek, homokvihar, mit jelentenek ezek?

Figyelt kérdés

A lánnyal aki lassan 3 éve tetszik (+a nővérével és az anyjával és pár nem kivehető alakkal), túráztunk egy fura helyen, egy fás, szurdokszerű domboldalon ereszkedtünk le, vastag fák voltak és a kérgeik már elváltak sok helyen tőlük, roskadtak össze a magasból, olyan monumentálisnak tűntek, mintha valami filmben lettek volna effektek. Miközben jöttünk, belőlünk kinőtt faágak töredeztek le, akiről az összes letört az azt jelentette hogy már nem szűz az illető (a valóságban az vagyok). Mire leértünk senkin nem volt már, és egy számláló 32/32 letört ágat mutatott nekem és a lánynak egyaránt, a többieknek több volt eredetileg.

Egy kerítés mellé értünk, mintha valami rezervátum lett volna, odajött 3 ló akiknek torz és változó volt a képe, megszólított az egyik minket. Mi a gondozóikról kérdeztük őket, mondta hogy vigyázzunk valamelyikkel mert nem nézi jó szemmel hogy ide bejöttünk, az egyik közülük valami szamár volt, mondta hogy vezet minket, majd összeszedte magát és másodszorra nekifutva átugrott a kerítésen. Felmentünk egy kisebb dombra, majd porvihar lett, a porfelhő függönyként, hullámozva közeledett és besötétedett az ég, mindenki a földre feküdt. Itt egy szakadás volt, mikor felkeltem éjjel 2 előtt volt és egy orvosi rendelő folyosóján ébredtem, a villany mindenhol felkapcsolva, volt WC, svédasztalos reggeli bekészítve, és mintha egy plázában lettünk volna vagy valami benzinkút kávézó részen. Kicsit nézelődtem, gondoltam rá hogy enni kéne valamit. És felébredtem.

2017. márc. 22. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne zabálj annyit lefekvés előtt.
2017. márc. 23. 03:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Érdekes módon elég jól aludtam, igaz keveset, de nem rontottam el aznap este a gyomrom.
2017. márc. 23. 07:48
 3/6 anonim ***** válasza:

zavaros semmit se jelent.

ha ismétlődik egy szimbólum akkor annak lehet jelentése.

Lefekvés előtt egy órával már ne egyél.

2017. márc. 23. 10:42
 4/6 A kérdező kommentje:
A szimbólum hogy mindig a lánnyal álmodok mostanában és mindig túrázunk.
2017. márc. 23. 11:42
 5/6 thoomas26 ***** válasza:

Vágyad, hogy a lánnyal összejöjjetek, s hogy már egyikőtök se legyen szűz - legalábbis hogy vele veszítsd el. 3 év hosszú idő ahhoz, hogy csak tetszik, s e nehézkes előrehaladást jelképezheti a nehéz terep az álmodban. A folytatás is arra utalhat, hogy elérhetetlennek érzed számodra őt. Nem látsz sok esélyt a kapcsolat elkezdésére.

A kérdés csupán annyi marad: így van-e, vagy kínálkozik rá esély? Ha igen, tégy meg mindent érte. Ne várj tovább, nem jó a plátói szerelem. Ha azonban úgy érzed közben, hogy a sors ellene(tek) dolgozik, akkor felejtsd el, lépj tovább.

2017. márc. 23. 13:24
 6/6 A kérdező kommentje:
A legtöbben szerintem azt mondanák hogy hagyjam, de én se előtte, se azóta mióta megismertem nem találkoztam olyan lánnyal akit jobban el tudnék képzelni magam mellett.
2017. márc. 23. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!