Más is álmodja hogy éjszaka a végtagjai maguktól felemelkednek vagy alrébb húzódnak vagy húzzák le róla paplant?
Figyelt kérdés
olyan mintha nem is álmodnám hanem valóbanmegtörténnetegnap 12:49
1/4 anonim válasza:
Neha igen
Aztan almomba keresek egy csajt és jol megszexelem 🤣
2/4 anonim válasza:
Nem csak álom, néha a démonokra is rájön a kanosság s olyankor meg is próbálják kielégíteni vágyaikat.
3/4 anonim válasza:
Hát... olyan volt már, hogy nem takaróztam be, reggel meg mégis be voltam. Betakartak a kezeim 😀 Ezek automatizált mozdulatok, nincs benne semmi vudu.
4/4 anonim válasza:
Volt ilyen párszor.
Egyszer valami fura félálom szerű állapot után arra ébredtem, hogy a hátamon fekszem. Karmaim szorosan a testem mellett, szép egyenesen a lábaim szintén szép egyenesen kinyújtva, a takaró pedig le volt hajtva rólam, de nem úgy félre dobva, mint amikor melegem van és lerugom magamról, hannem szépen kisimítva áthajtva a másik oldalra. Azonnal ahogy felébredtem, feltűnt, hogy ez így nem normális..
Amugy sem szoktam ennyire kitakarózva aludni mert fázós is vagyok, meg zavar is, ha nincs rajtam legalább egy vékony pléd.szóval furcsa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!