Kislány a pincében, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Sötét van, alig látok valamit. Hirtelen sikolyt hallok, és egy pici kéz a pince ajtaját üti. Kivulröl kopogást hallok, amitől a kislány még jobban fél és sikolt. Hirtelen ki nyílik az ajtó. Ahogy nyílik a kislány hátra ugrik egy sötét alak jön be és még üti a kislányt aki a földre esik. Szólni probálok de nem tudok és hirtelen a földön leszek és én leszek a kislány.
1 hónapja kínoz ez az állom, eleinte csak néha néha álmodtam ezt, de már minden éjjel ezt álmodom.
Nem nézek horrolt, nem olvasok horror történetét, regényt.
20/N
2024. jún. 6. 10:05
1/7 A kérdező kommentje:
Hú de vicces itt mindenki
2024. jún. 6. 11:51
2/7 anonim válasza:
Uralkodnak rajtad, fogva vagy tartva, nem a sajat akaratod szerint elsz, elnyomottnak erzed magad
3/7 anonim válasza:
Valamitől félhetsz esetleg? Gyerekkori trauma? Lehet, hogy csak egy álom és nem akar semmi komolyat üzenni.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 agyermekoromra nem igazán emlékszem. Ha csak egy álom akkor miért kísért meg most is?
2024. jún. 14. 19:56
5/7 anonim válasza:
#4 Nem tudom, ijesztő maga az álom? Mármint ijesztő volt, amikor elősször álmodtad? Lehet pont azért jön vissza, félsz tőle és a tudat alattid ezt tudja.
6/7 anonim válasza:
Esetleg ismersz olyan kislányt, személyt, akit bántalmaztak, vagy sejtésed van arról, hogy bántalmazzák? Még az is lehet, hogy a sok ilyen pedofil hír miatt álmodod ezeket, azok nagyon feltudják kavarni az embert legbelül.
7/7 anonim válasza:
Nem csak egy álom
A tudatalatti igy uzen hogy valami nincs rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!