Lehetséges megálmodni a jövőbeli házastársunkat? Olyan jó lenne
Nemrégiben volt egy nagyon furcsa álmom reggel. Álmomban egy tengerparton voltam, de a világ legidillibb tengerpartján. Egy csendes, szinte hullámtalan öböl volt. Fehér homok, világoszöld víz, pálmák, hegyek szemben, ragyogó napsütés. Először bementem térdig a vízbe, ami tiszta volt, meleg, csodálatos. De aztán befeküdtem egy függőágyba, ami közvetlenül a vízparton volt 2 fa közé kifeszítve. És akkor mikor oda befeküdtem, mellém lépett egy férfi (nő vagyok), a feleségének szólított, és fölém hajolt egy csókért. Valahogy érzékeltem, hogy ő a férjem, és épp a nászutunkon vagyunk. Aztán mondta, bemegy a vízbe. Vele tartottam, és ahogy lépdeltünk befelé a langymeleg vízben, mondta mennyire tetszik neki az új házunk. Fogalmam sem volt, milyen házra gondol, de azt mondtam nekem is tetszik, mert bárhová költöztem volna vele. Aj, aztán felébredtem.
Na és ezt kb. 1-2 hete álmodtam egy reggelen, mély nyomot hagyott bennem. És most meg a munkahelyen a héten kezdett a cégnél egy új ember, és arra gondoltam, ő a férfi az álmomból, ő a férjem, akivel nászútra megyek, meg akivel összeköltözök valami új helyen. Valahogy hasonlít karakterileg az álombelire. Lehetséges lenne, hogy megálmodtam a jövőt? Olyan jó lenne... De ezt neki sosem mesélhetem el, mert hülyének néz. Maximum majd a nászutunkon elmesélem. :D De van valami, amit nem merek még nektek se leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!