Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt megmondani a házastársunknak, hogy azért kérem, hogy fogyjon le, mert újra szeretném kívánni szexuálisan?
Fuhh…én nagyon megbántódnék, és pont az ellenkezőjét érnéd el ezzel nálam.
Nem lehetne úgy megpróbálni, hogy udvarolgatsz neki, elviszed ide-oda, megdicséred, és akkor talán több motivációja lenne, hogy összekapja magát.
Nem tudom, mitől hízott meg, de én a boldogtalanságtól eszegetem a csokit, és ha beszólna a párom, hogy dagadt vagyok, nem kíván, még boldogtalanabb lennék, és még több csoki lenne.
Ezek megsemmisítő mondatok, amiket leírtál. Aki önérzetesebb, lehet, azt is mondaná, hogy akkor menj a francba, majd keres olyat, aki vonzónak találja.
Nekem pl valamivel pótolni kell azt a boldogságot, amit az édesség okoz.
Ha vonzó nőként bánsz vele, és egy kicsit körbeudvarolod, csak jobb kedve lesz. Legalábbis azt gondolom, hogy pozitív hozzáállással jobban lehet valakit valami erőfeszítés megtételére motiválni, mint megsértéssel.
5-ös, tudtad,hogy az edzőteremben többféle gép van, és nem muszáj nekik ugyanannál feszíteniük?
Amíg a srác fekve nyom, addig a csajszi lépcsőgépen tolja, nem bonyolult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!