Miért van ez? Csak én vagyok ezzel így?
Ó én mindig pontban %:29kor kelek fel, és még nem jött értem a Zsákos ember sem, és poltergeistünk sincs :)
Egyszerűen beállt a belső órád, ahogy nekem is :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1236..
Ide akartam írni kommentnek a 11:11-et is, amit már olvastam valahol hogy vannak emberek, akik pont 11:11kor kelnek fel/néznek az órára. Meg hogy én elég sokszor nézek az órára 13:37kor, ami kockául azt jelenti hogy leet, azaz elit :) ennek biztos nem spirituális okai vannak :D
Csak feltűnik, ha 13:37 van, hogy zsííír, leet időpont! :)
de ehelyett csak ezt írtam:
"Sok dolog történik velünk életünk során aminek nagyon kicsi a valószínűsége, de ez törvényszerű. :)
Egyik nyíregyházi barátom Miskolcon találkozott egy arccal valami kocsmában, akivel elkezdett beszélgetni. Kiderült hogy az a miskolci arc is nyíregyházán lakott egy ideig. Aztán kiderült hogy ugyanabban az utcában, ahol a haverom. Úgyhogy a poén kedvéért megkérdezte a haverom a házszámot is, és kiderült hogy ugyanabban a házban! :D
Na ennek mi az esélye. Valószínűleg nagyon kicsi, és magyarországon 10 évbe egyszer történik ilyen. És ez pont a haverommal történt. (Jaés a srác elmondta a nevét is, a haverom megkérdezte a szüleit, és tényleg valami ilyen nevűektől vették a házat)
Az 5ös lottóra is kicsi az esély. Mégis szoktak nyerni.
De ez, hogy egy kisgyerek lenyomjon 3x egymás után egy számot egy telefonon, nem olyan lehetetlen dolog. Ha 3 különböző szám lenne a fenevad száma, az sokat csökkentene az esélyeken :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!