Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miket szoktatok álmodni?

Miket szoktatok álmodni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom hogy csomó ilyen kérdés van már , de szinte az összeset végigolvastam, úgyhogy olyanok válaszát várom akik normálisan valaszolnak. Bármilyen álmokat leírhattok, akár vicces, vagy érthetetlen. Szeretek a saját és mások humoros álmain nevetni. Nekem is szoktak lenni viccesek és szeretek erről beszélgetni. Előre is kösui ha valaki válaszol :)

2023. nov. 7. 19:53
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Olyan voltam mint egy turmixgép (nem kinézetre, hanem mintha egy kés lenne bennem) és volt egy gomb, ami elkezdte pépesíteni a belső szerveim. Valakit pediig megkértem, hogy nyomja meg a gombot.

Pontosan ezután pedig azt álmodtam, hogy kígyókkal vagyok körülvéve.

2023. nov. 7. 20:32
 12/22 A kérdező kommentje:

#6! Én si voltam már így :(

Egyszer azt álmodtam hogy az egész családom megfulladt (2 tesóm a szemem láttára) és hiába próbálkoztam, nem sikerült megemntenem őket. Ezutan nevelőszülőkhöz kerültem, a nevelőapám folyton megvert, a nevelőanyámat pedig nem érdekelte, én pedig csak menekültem. Nagy megkönnyebbülés volt felébredni. De legalább az álmod ráébresztett hogy rég találkoztál a dédimamáddal és akkor valamilyen szinten "hasznos" is volt ha segített hogy újra felvedd vele a kapcsolatot. Sok egészséget kívánok neki!

És köszönöm azoknak akik eddig válaszoltak!

2023. nov. 7. 20:34
 13/22 A kérdező kommentje:
#11! Juj elég para álmaid lehetnek😅😅
2023. nov. 7. 20:35
 14/22 anonim ***** válasza:
#12 nagyon köszönöm 🤗
2023. nov. 7. 20:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Utálok nagyon fürödni sokszor van hogy 2 hét is kimarad. Azt álmodtam, hogy anyukám figyelmeztetett, ha nagyon sokáig nem fürdök, az egész arcom csúnya pattanasokkal lesz tele. És mutatott egy fotót amin ő volt egy fekete lánnyal (nem is ismer a valóságban fekete lányt), és valóban, a fekete lánynak, tele voltak pöttyökkel az egész arca, tök bizarr meg undorító volt...
2023. nov. 7. 20:45
 16/22 anonim válasza:
11. vagyok, nem nagyon szokott ilyen morbid álmom lenni. Általában a szobámban vagyok álmomban és utána nem tudom valóság volt-e. Egyszer azt álmodtam, hogy bement egy béka a házba és negyed órát kerestem. Mármint miután felkeltem. (Kertes ház miatt ez lehetséges lett volna.)
2023. nov. 7. 21:05
 17/22 A kérdező kommentje:
#16! Nekem is volt, hogy nem tudtam valóság-e amit álmodtam. Nem gyakran vannak értelmes és valósághű álmaim, de egyszer mikor a nappaliban elaludtam , azt álmodtam hogy nem aludtam el hanem tévét néztem, elmentem wc-re ( és nem pisiltem be álmomban xd) aztán felébredtem egy kis időre, de megint elaludtam, álmomban megint elmentem wcre meg ilyenek. Miután megint felébredtem már egyáltalán nem tudtam, hogy mi történt meg és mi nem. Még anyát is megkérdeztem hogy volt e ma itthon nap közben (beteg voltam és nem mentem suliba) és hogy beszélgetett e velem. És az tényleg megtörtént. Azóta sem tudom, aznap hányszor mentem wcre😂😂😂😂😂
2023. nov. 7. 21:19
 18/22 anonim válasza:

Baromságokat szoktam többnyire. Ami eszembe jut az utóbbi időkből, volt egy, hogy a kollégáim betörtek hozzám éjszaka poénból, hogy megijesszenek, én meg halálra rémültem. Olyan is volt, hogy véletlenül levágtam a kezem, de még tartotta egy kis bőr, kértem anyámat, hogy vigyen be a kórházba, hátha vissza tudják még varrni, de lekoptatott, hogy dolgoznia kell, várjam meg, míg végez. Gyakran álmodok melóval, kollégákkal, de a legrosszabb, amikor már felébredek és még félig álmodok, mint múltkor, amikor azt álmodtam, hogy összeraktam valami dobozt, amit be kellett volna vinnem melóba mindenképp (kb mintha házi feladat lett volna), aztán már felébredtem az órára, de néztem a plafont ébren és gondolkoztam, hogy hol a retekben van a doboz, azt vinnem kell ma😂😂

Régen álmodtam izgalmasabbakat, olyanokat, amik komplett sztorik voltak pl valami apokaliptikus környezetben, de már jó ideje csak 1-1 hülye foszlány marad meg.

2023. nov. 7. 21:21
 19/22 A kérdező kommentje:
Én nekem olyna is volt, hogy konkrétan azt álmodtam hogy elaustam. Úgy kezdődött,hogy a legyjobb barátnőmmel robloxoztunk és én elaludtam közben ő meg üzengetett és tiszta stressze voltam, mert az álmomon belüli álmomban tudtam hogy üzenget de nem tudtam válaszolni. Reggel meg miutan felébredtem, ott kerestem az üzeneteit ,de rájöttem hogy álom volt az egész😂😂😂
2023. nov. 7. 21:22
 20/22 A kérdező kommentje:

#19! Én nem igazán szoktam sztorikat álmodni, csak ilyen érthetetlen baromságokat xd😂

Viszont egyszer megálmodtam az Outer Banks-nek egy komplett negyedik évadot, de sajnis már nem emlékszem rá, csak arra hogy Big John gonosz volt mi meg John B-vel kerestünk valami szobrot, a többi ember meg egyszerűen eltűnt és felmentünk egy toronyba, de Big John is ott volt csak nem láttott minket mert valami átok megvakult és mi meg kikerültük őt, de rozoga volt a lépcső és reccsent egyet, Big John meg úgy elkezdett minket kergetni mint egy vérszomjas vaddisznó, és én asszem a fejére dobtam a szobrot, de ebben nem teljesen vagyok biztos😂😂😂😂😂

2023. nov. 7. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!