Miket szoktatok álmodni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom hogy csomó ilyen kérdés van már , de szinte az összeset végigolvastam, úgyhogy olyanok válaszát várom akik normálisan valaszolnak. Bármilyen álmokat leírhattok, akár vicces, vagy érthetetlen. Szeretek a saját és mások humoros álmain nevetni. Nekem is szoktak lenni viccesek és szeretek erről beszélgetni. Előre is kösui ha valaki válaszol :)2023. nov. 7. 19:53
1/22 anonim válasza:
Volt egy olyan álmom, hogy zöld a macskám. Lehet azért, mert aznap pont olyan zöldre festettem a körmöm.
2/22 anonim válasza:
Régen gyakoriak voltak a tulvilaggal kapcsolatos álmok, vagy hogy ki akarnak végezni, de aztán mindig megmenekültem az utóbbinál.
3/22 anonim válasza:
egyik nap azt álmodtam hogy a jupiter egyik holdján vagyok és ugrottam egyet de olyan kicsi volt a gravitáció hogy nem estem vissza, helyette a jupiterbe zuhantam nagyonsok km/órával
4/22 anonim válasza:
Többször is azt álmodtam, hogy 2 bátyám van (a valóságban csak 1). Egészen pontosan: abból egyből van 2 db (mintha klón, vagy ikertestvér lenne). Ráadásul mindkettőt ugyanúgy hívták. A vicces az, hogy egy ideig fel sem tűnik, hogy ez valójában képtelenség. Aztán mikor elkezdek azon gondolkodni, hogy itt valami nem stimmel, addigra az álom megszakad. :)
5/22 anonim válasza:
Felakasztottam magam a csillárra xd
6/22 anonim válasza:
Azt álmodtam hogy a dédimamám már nem él. Sírva keltem fel hogy hiányzik stb stb aztán rajottem hogy de, él, és eszembe jutott, hogy rég találkoztam vele, régen beszéltünk. Aztán elmentem hozzá.
7/22 anonim válasza:
Ismerősömnek 3 szeme volt, és forgott korbe-korbe a feje. Szerintem ufóvá vált.
9/22 anonim válasza:
#8, nem, megvolt az egész teste csak a feje volt fura űrlényes
10/22 A kérdező kommentje:
#4! Nekem is mindig ez van, hogy teljesen elhiszem hogy ez valóság, akár milyen képtelenséget is almodok, és még néha ébredés utan is bizonytalan vagyok. 😆😆😆
2023. nov. 7. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!