Azt álmodtam, hogy anyu meghalt. Vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa volt ez az álom.Soha nem szoktam anyuról álmosni.Az éjjel az álmodtam, hogy meghalt, de mégsem....?Már meg volt a koporsója, mindenki gyülekezett a temetésre, és ott volt anyu is.Magyarázott, hogy mit hogy,melyik szöveg miért került a koporsóra, meg fogadtuk akik oda értek a ravatalozóba.Rémes volt.Nem vagyok egy félős, de amikor felébredtem, nem mertem kimenni a mosdóba, csak úgy, hogy világos legyen.Pedig soha nem szoktam éjjel lámpát kapcsolni...De ha sötét volt, csak az ő arcát láttam magam előtt.De hogy élően e vagy holtan, nem tudom..
Mit jelenthet ez az egész?
2010. okt. 19. 09:48
1/2 anonim válasza:
Én már szinte minden családtagom halálát megálmodtam. Apuét többször is. Szerintem azért mert féltjük őket. Nem akarjuk elveszíteni őket.
2/2 anonim válasza:
Valakinek a halálát megálmodni állítólag azt jelenti, hogy az illető sokáig fog élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!