Mit jelent, ha azt álmodtam, hogy a szerelmemet elüti az autó, de nem hal meg, csak véres az arca és kiabál, édesanyám meg megtudja egy telefon hívásból, hogy rákos?
Lottó ötöst.
Akár milyen hihetetlen, az álmoskönyvek általában az álombéli negatív történéseket pozitívan értékeli.
Mondjuk azért pontosítok: mivel nem halt meg senki, így nem feltétlenül lesz lottó ötösöd. Ha meg is haltak volna álmodban az adott személyek, akkor lenne esélyed nagyon jó dolgokra. Így viszont lehet, hogy szimplán csak jó heted lesz.
De jó lenne, ha jó hetem lenne
Kicsit nehéz az élet, mivel 5 hónapja már nem voltam otthon szüleimnél, családnál, mivel Németországban dolgozom párommal. November 20.-án megyünk haza 3 hónapra és már nagyon várom. De 2 hete minden napot olyan letargikusan élek meg... :(
Amennyiszer én álmodok szarokat már gazdagabbnak kéne lennem, mint Lölö...
Pusztán aggódsz a szeretteidért, félsz, hogy elveszíted őket. Ez egy átlagos és elég gyakori dolog, sokan álmodnak hasonlót
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!