Többször is álmodok az első lakásomról , ahol egyedül éltem gimi alatt, csak az addig összegyűjtött barátaim jártak át hozzám. Nagyon sok rossz dolgon mentem keresztül az idő alatt , ehhez lehet köze amiért 4 év után még mindig álmodok róla?
Nem szerettem azt a helyet, paralíziseim is voltak ott , és egy egy álmomban kintről nézem az épületet i,nagyon ilyesztő ha meg megyek fel a lépcsőházban is elfojt a félelem,romos és lyukas az is, a régi szobám mindig másképp nézz ki, néha még a szomszédaimtól is félek álmomban akikkel találkoztam nap mint nap(tömbház,4-ik emelet )
Onnan aki a legközelebb állt hozzám killedherself , az az emlékem a legrosszabb.
Nem foglalkozom különösebben ezotériával, régen nagyon vallásos voltam,hiszek Istenben de nem ápolom a kapcsolatot vele csak ritkán, az óta hogy elköltöztem jobban vagyok , de azt hiszem a lelkem egyik része ott died ,legalább is úgy érzem, olyan huszonévesen a lelkem mintha értelmetlenül itt ragadtam volna,gyerekként jobban voltam de már elég fiatalon a Mennyországba vágytam .
Mi történhetett velem ?
Magától ,,kinövöm-e” ezt vagy elfelejtem-e?
Imádkozz azért a helyért: hogy az ott élt emberek meg tudjanak bocsájtani maguknak és egymásnak; hogy a kegyelmek útjába semmi akadály ne álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!