Mit jelenthet az, hogy álmomban kiválóan, gyorsan tudtam úszni egy medencében, ahol egyedül voltam, utána nagy köröket futottam egy épület körül gyorsan és élvezettel?
Figyelt kérdés
A valóságban nem tudok úszni és strandon is már több éve nem voltam, viszont vágyom erre. A futásról annyit, hogy dagi vagyok, viszont elég sokat bringázok, és gyalogolok. Az igazi futás nem megy a súlyfelesleg miatt. Amikor máskor futásról álmodtam, akkor alig bírtam haladni, mert mindig visszahúzott valami erő.2021. jan. 26. 16:52
1/2 anonim válasza:
Hiányzik a sport. Az is lehet, hogy titokban triatlonos akarsz lenni vagy szoktál triatlont nézni.
2/2 anonim válasza:
Nagyon jól(kiválóan, gyorsan) tudsz sumákolni(úszni egy medencében) mikor egyedül vagy. Utána ha nagyon fontossá válik neked(köröket, épület körül), akkor kétségbeesetten(futottam) kapkodsz(gyorsan), hogy elérjed a célod(élvezettel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!