Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lécci tud segítsen valaki?Mert...

Lécci tud segítsen valaki?Mert egyedül nemtudom mit jelent.(És ezt azért mondom mert az álomban tudom, nem mindig azt jelenti amit álmodunk, hanem valami mást is...)

Figyelt kérdés
Azt ámodtam, hogy piszkalnak a suliban mivel új lány vagyok.Aki meg nekem tetszett a suliban, rajottem, hogy erőltetem magam, hogy tetszen nekem, de ő se kulomb mint a többi oszt.társ aki nevet rajtam mert ő is közük volt. Egy fiú azonban nem nevetett ki és amikor ránéztem zavarban voltam ugyan, de őt is és a többit ugyan úgy kiosztottam. Erre jól meg is bántottam. Aztán kiderült padtársak lettünk. Aztán elkezdtünk beszélni az órán, aranyosak, és jófejnek találtam . És nemtudom, hogyan, de fél négykor lett vége a sulinak. (A para az hogy most is annyi volt mikor felébrdtem.. Mivel ma nem voltam suliba .) Aztán zajokat hallottam az utcán az egy kajáldába és megláttam öt, ahogy ott ül a barszeken, és ő is engem, ahogy épp beléptem az ajtón és elmosolyodott. Elindult felém én meg arra gondoltam hogy lehetek ilyen szerencsés,hogy kellek én bárkinek is. Aztán elmondtam neki, hogy nem akartam megbántani öt. Mondta, hogy tudja és csak mosolygott tovább . Aztán mondta hogy menjek oda hozzájuk. (mivel nem egyedül volt, a bárpultnál, hanem a piszkálodó, lányok és a srácok társaságában volt.)Én meg elindultam aztán azon gondolkodtam, hogy én mért követem oda a bárhoz az embertomegen keresztül. Így hát elköszöntem tőle, mondva majd találkozunk. És egymásra mosolyogtun,azt mondta még szép. És ekkor felébrdtem..... De a srác nagyon helyes volt fekete hajú volt és sötét ruhát hordott. Sajnos tisztán az arcára már nem emlékszem pontosan de se baj! Jobb volt mint egy romi film mert velem történt meg. (igaz egy álomban...)

2022. jan. 13. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt jelenti vágysz valakire, akihez közel lehetsz és elfogad.
2022. jan. 14. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!