Álmodtam egy lányról viszont soha se láttam őt sehol,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Konkrétan tökéletes volt. Mindent együtt csináltunk. Viszont ahogy felkeltem rájöttem,hogy soha nem is láttam őt sehol. Vajon amúgy ez egy jel vagy csak beképzelek megint mindent mert újra szingli lettem? :D2023. aug. 17. 09:02
1/7 anonim válasza:
Beképzelsz mindent! Semmi jelentősége nincs..
2/7 anonim válasza:
Mit tegyél? - Semmit
Vajon ez egy jel? - Nem
Ez csak egy álom, nincs jelentősége. Ezen pörögsz mostanában, ezzel álmodsz és ennyi. Ne láss bele többet
3/7 anonim válasza:
"Mit tegyek?"
Ezen felnevettem :D
Nyilván semmit nem tudsz tenni azon kívül, hogy álmodban kiélvezed amíg lehet. Velem is előfordult már nem egyszer ilyen.
4/7 anonim válasza:
Nem sok mindent tudsz tenni :)
Nekem is szoktak nagyon fasza álmaim lenni, legtöbbször akkor, amikor a való életben rá vagyok pörögve valamilyen témára, és ezzel a témával álmodok. Jelenleg álláskereső vagyok, és nemrég azt álmodtam, hogy felvettek ahhoz a céghez, ahová nagyon szeretnék menni.
5/7 anonim válasza:
Talán az előző életedben egy fontos személy volt, és álmodban újra látod őt. Vagy, egy másik dimenzióban együtt vagytok.
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg az utcán láttad. Esetleg egy videóban vagy egy képen. Az agy emlékszik az emberekre akik mellett elméssz vagy máshogy látod őket és felhasználja őket az álmodban.
7/7 anonim válasza:
Szóval a tömegben sem, a buszon sem, a vonaton sem?
Valahogy nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!