Álmodtatok már világvégéről? (nem álomfejtés)
Remélem jó kategóriába írom a kérdést.
Szóval ti is álmodtatok már világvégével? Vagy akár többször is? És, ha igen, akkor az álmotokban hogyan nézett ki a világvége?
Én ma már másodszor álmodtam ugyanazt. Ezelőtt kb. egy éve álmodhattam ezt, csak egy plusz dolog jelent meg benne az elsőhöz viszonyítva. Szóval úgy nézett ki az álom, hogy a házunk udvarán álltam és jött egy gyorsan mozgó nagy fekete felhő, ami a szemben lévő házak mögé ment. Majd, amikor már nem látszódott maga a felhő, akkor az irányából villámlást lehetett látni és erős szél fújt abból az irányból. Ekkor bementem a házba és ott voltunk egy darabig, majd kimentem a kutyatápért (mert a kutyát is bevittem a házba és kellett neki kaja és úgy gondoltam, hogy minél gyorsabban kell bevinni) és miközben mentem érte az égbolton rengeteg hold volt pontosan egyforma távolságban egymástól (ez volt az új dolog). Majd bementem abba a helyiségbe, ahol a kutyatáp volt, sötét volt bent és mindenféle suttogást hallottam ott. Majd azt éreztem, hogy valami van mögöttem/fölöttem és felriadtam az álomból. Elég félelmetes volt. Nem valódi világvége volt, de hasonló.
Egy időben én is próbáltam megtanulni a tudatos álmodást, de nem jött össze. Mondjuk nem voltam kitartó. Egyébként én elég gyakran rájövök arra, hogy álmodom, de irányítani nem tudom.
Neked is vannak visszatérő álmaid? És nálad hogyan néznek ki a világvégék?
Igen.
Pont melóztam álmomban, üstökösök, rádióból hírek, szóval a klasszikus verzió, hatalmas forgalmi dugó, se előre se hátra senki, és én azon agyaltam, hogy hogy fogok hazajutni az unokahugomhoz, biztos fél, és bár nem tudok semmit tenni, de ott kell lennem mellette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!