Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elég összetett álom volt, mi...

Elég összetett álom volt, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen voltam, de teljesen máshogy nézett ki. 10 éve nem votlam Debrecenben, de egy ott lévő parkhoz hasonlított a legjobban. Valami vita volt a betegszabim miatt és ebéd szünetben eljöttem. Valami fehér épületbe mentem be, valami női kórház volt. Valamiért feleszméltem hogy nem kéne bent lennem és elkezdtem random ajtókon bemenni hátha találok egy vészkijáratot. A vége fele valamiért elhagytam minden ruhám és telefonom tárcám stb, de sikerült kijutnom.

Utána egy általános iakola szerű épületnél voltam amit egyetemként emlegettek álmomban. Nem akartam ott lenni ezért csak azt hazudtam hogy egy ismerősre várok. Utána visszamentem a munkába és még mindig vita volt,és egyik kollégám akivel valo életben jóban vagyunk azt mondta ki akar rugatni.

Utána találkoztunk párommal és van egy ilyen szőrös pulcsi amit télen hord csak, az volt rajta. Úgy nézett ki mintha terhes lenne. Ugyanabba a fehér épületbe mentünk be, mert a telefonom ottmaradt a kijutás közben de nem emlékeztem pontosan hol voltam.

Mondtam páromnak (mivel álmomban se volt terhes csak a pulcsi miatt úgy hatott), hogy majd kitalálok valamit, én intézem a több beszédet mert jobban tudok hazudni Mint ő.

Utána bementünk az épületbe, kézen fogva, mintha terhes lenne és azért mennénk, beszálltunk a liftbe és ahogy vártunk párom combján valami fura módon látszottak az erek idegek, és teljesen normálisnak érződött, valaki a liftben azt is mondta hogy ez itt a gyerek és a gyerek emlékei, és rá mutatott az egyik ilyen körre ami elkezdett jobban ágazni. Utána mondta hogy úgy tűnik jól fejlődik. Hirtelen azt hittem párom is csak bele játszik a dologba és helyesel, és amint megállt a lift kiszálltunk. Szétnéztünk, a cuccom nem lett meg, de a park hátsó részén voltunk és gondolkodtam hogy pontosan hol hagyhattam ott a cuccomat, és akkor párom oda jött hozzám már nagyobb hassal és azt mondta, hogy "jól vagyunk, nézd" és mutatott röntgen képet amit csak én nem láttam, teljesen fekete volt, de mások igen.

Ekkor kezdtem rá eszmélni hogy ez egy álom és mikor megöleltem volna párom, felébredtem és felébredve kérdeztem valamit amire nem emlékszem már.

Párommmal kb 2 és fél éve vagyunk együtt. Nem tervezünk és nem is akarunk gyereket, viszont az álomban nagyon erős votl az érzés, hogy terhes, gyerekünk lesz, és egyfajta boldogság volt bennem/bennünk.

Valóság az, hogy nem aksrunk gyereket, se időben se pénzben nem tudnánk megoldani és nem is akarjuk, inkább a saját életünket akarjuk élni.

De ahogy felébredtem, ez a fura érzés benenm volt még.

Mit jelenthet ez a katyvasz?

2023. júl. 30. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezeket jelenti: egyszer vissza fogsz menni Debrecenbe, el fogsz tévedni a saját munkahelyeden, meg fognak lopni téged, be fogsz ülni, ki fognak rúgni a munkahelyedről, el fogsz kapni egy tolvajt, liftbe fogsz ragadni, az összes ellopott cuccodat meg fogod találni és aztán sötét leszel.
2023. júl. 30. 20:15
 2/5 A kérdező kommentje:
jajj neee eltűnt a másfél oldalon tartó rinyád.. a francba, pedig épp röhögni akartam egy jót így reggel :/
2023. aug. 9. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:
nem szeretem a koktél virslit. de köszi az ajánlást, nem vagyok homo! :D
2023. aug. 9. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindegy, ez már unalmas. Béke, vagy kommentcsatázzunk tovább?
2023. aug. 9. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Én eddig se "kommentcsatáztam", csak röhögtem azon hogy mekkora gyökér vagy :D
2023. aug. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!