Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit gondoltok erről az álomról...

Mit gondoltok erről az álomról? (Elég összetett)

Figyelt kérdés

Azzal kezdődött, hogy kirándulni mentem a legjobb barátnőmmel. És egy busszal mentünk. De rettentően mérges voltam, mert a Stewardesek(buszon :D) nem úgy szolgáltak ki, ahogy kellett volna. És egxik pillanatban meg a nő stewardes hátulról elindult, és valamiért elkezdte letörölni mindenkiről a sminket. Én meg nagyon mérges voltam. Rajtam csak szájfénx volt, de rettenetesen hisztérikus állapotban voltam 😀 aztán hozzám nem a nő jött, hanem egy pasi steward és már nyúlt felém mikor higgadtan odaszóltam neki, hogy hozzám ne érjen mert megverem. Erre elmosolyodott és kacsintott egyet, továbbment. Visszafele mosolyogtam rá mert szemrevaló pasi volt(szerintem még nem láttam, vagy csak nem emlékszem rá) és nyitotta ki fejem fölött az ablakot, és megkérdezte hogy hogyan hívnak, mert felkeltettem az érdeklődését. Én megmondtam a nevemet, erre mellettem futott egy külföldi pasi, akinek kb 8 lövés volt a testén. Elkezdett kiabálni, hogy bomba van a közelünkben. Elindult másfele, de felrobbantunk. Túléltem, és megbeszéltük hogy keresün valami barlangot ahol alhatunk. Elindultam, és láttam hogy fegyveres embrek jönnek velem szembe motorral. Nagyon megijedtem befutottam a fák közé, ahol egy nyáladzó hatalmas németjuhász futott velem szembe ugatva, ds elfutott mellettem, minta nem is látott volna. Jött a másik motor, elbújtam egy fa mögé, de észrevettek és üldözni kezdtek. Még egy fejszét is dobott felém a pasi és én meg csak azt vártam hogy mikor lő le. De ekkor valaki leütötte hatulrol. A Steward volt, aki mostmár hirtelen Josh Duhamel lett. Aztán jött egy másik szál, ott egy kisbabát tartottam, de nagyon nehéz volt alig bírtan el, és csak pár másodpercet bírtam fogni. Aztán jött a harmadik szál. Tűz volt mindenhol és felborultunkn a kocsival. Egy fürdőhelyen kötöttünk ki, ami teljesen üres volt. Volt ott egy házikó bementünk és jött valaki. El akartam bújni, de a pasi megtalált és leszúrt. Nagyon fájt de nem haltam meg. 2 haveromat megölte. Másnap kimentem az udvarra, ott ült a "gyilkos" és én meg nagyon kívántam. És aztán az álmom végéig vele szexeltem.

Wtf???? Mit szóltok???

19/L ui. Nem ettem semmit este szóval nemhiszem, hogy attól lenne :-D

2016. jan. 19. 06:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Hű! Valóban hosszú, és összetett, de próbáljuk megfejteni.

A buszon csak lányok ülnek (most a legjobb barátnőd is csak egy közülük), hiszen az ő smikjüket törlik le a stewardessek. A te nőiséged azonban megmenekül attól, hogy vonzerejét erőszakkal elnyomják (ennek szól a haragod, amit érzel irántuk), te már megértél a szexualitásra, és a szerelemre, amely el is érkezik a steward képében. Persze, hogy nem akarja letörölni a sminkedet, hiszen ő nőként tekint rád, és vonzódik hozzád ( jól látszik ez azon a momentumon, amikor föléd hajol, hogy becsukja az ablakot.).

A vonzalom legelmélyültebb pillanatát töri meg a sebesült férfi. Ez a rész nem egészen világos, talán azt jelenti, hogy túllépted magadbam a "busz" zárt és felkészületlen világát, ezért annak fel kell robbannia. A férfi lőtt sebei, és a bomba csak megágyaznak a hatásos lezáráshoz, ami után továbbléphetsz a szerelmi-szexuális fejlődésed útján.

Elindultok a barlang felé (hogy mi célból, az nem egészen tisztázott -aludni? Na ne már!- , aztán kísérőd magadra hagy. Ismeretlen, motoros férfiak vesznek üldözőbe. A fejsze, a motor, mind agresszív ösztönlényeket takar, akik akár erőszakkal is megszerzik a kiszemelt nőt. Ez a nyers férfiösztön, amelytől félsz. A fák közé menekülsz, de itt egy nagy kutya képében tudatalattid a tudomásodra hozza (micsoda képzavar, mi?), hogy nincs mitől tartanod, ne menekülj. Ismét letámadnak, de ekkor újra megjelenik a vágyott férfi, ezúttal Josh Duhamel személyében (őt nem ismerem, színész?), és bebizonyítja neked, hogy nem kell tartanod ezektől az arctalan ösztönöktől.

A kisbaba az anyaságot jelenti. Nagyon előreszaladtál, és azzal szembesültél, hogy még nehéz neked egy gyerek, de idővel el fogod bírni.

Megérkeztünk az utolsó állomáshoz, ahol szerelmi-szexuális érésed beteljesedik.

Ismét egy kőkemény akciójelenet, az előző szín lángokban, majd egy kiürült fürdőhely. Valaki ismét követ, de segítőd most magadra hagy. Az idegen megsebez, de túléled. Két halott barátod a még megmaradt fenntartásaid, vagy gyermeki éned maradékai, melyeket a szerelem tőre végleg "megöl".

Másnap készen állsz, hogy megéld nőiségedet, és átadd magad a szerelemnek.

Persze ez csak egy értelmezés, nekem ezt mondja ez az álom.

Ez nem jelenti azt, hogy most értél volna felnőtt nővé, egyszerűen csak foglalkoztat a szexualitás, és a saját nőiséged, tudatalattid ezért vitt el erre a kalandos éjjeli utazásra, hogy válaszokat adjon, és megmutassa egy nő szerelmi-szexuális fejlődésének útját, és állomásait.

Remélem, segített az értelmezésem, sok dolgot én is írás közben értettem meg :)

2016. jan. 19. 23:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát ez óriási! :) nagyon szépen köszönöm az elemzést!

Lehet tényleg erről szólt az egész! Nagyom jó vagy! Köszi mégegyszer!! :)

2016. jan. 20. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!