Szerintetek miért van az, hogy mostanában folyton sírva kelek fel? Valami baj lehet a szervezetemmel? Eddig még nem nagyon volt ez. Hogy szüntessem meg?
Valami gondolom nyomaszt mostanában téged. Családi gondok? Magányos vagy? Talán próbálod magadban elnyomni, de álmok útján az érzések feljönnek. Lehet az is, hogy mégis csak rossz volt neked az iskolás időszak, de akkor meg az nem tudatosult benned ott helyben, ezért most jön elő.
Szóval folyamatosan elnyomod a valós érzéseid, nem akkor éled meg, talán így véded magad, de az álmok nem hazudnak és előjön később minden.
A pszichédet érte valamilyen számodra feldolgozhatatlan élmény.
A sírás rendszerint nem csak a szemeidet mossa,hanem tisztítja a szellemiségedet is.
Bizonyos határig hasznos.
Ha több hónapon keresztül az rendszeres,szükséges pszichológushoz,esetleg pszichiáterhez fordulni.
(Hipnózissal,pszichodrámával,stb. felszínre lehet hozni a sírás okát és pszichoterápiával gyógyítható.)
Rendszerint minden traumát,krízist lehet kezelni külső szakember segítségével.
Célszerű egy segítő szakembert kiválasztani, akit tömködhetsz pénzzel, mert nem lesz elég az az 1-2 milka hó végére, erre célzott az 5-ös.
Tudom, egy gennyláda vagyok, az igazság kimondására nincs manapság kereslet, mert nem igen hoz a konyhára.
Én mégis azt mondom, ha szeretnéd dobálni a tízezreseket egy olyan problémára, amit csak TE tudsz megoldani, akkor mindenképpen vágjál bele ebbe a projektbe!
7.Hsz!
Amikor a válásom miatt suicid depresszióban szenvedtem és szembesültem állapotommal,én segélyvonalon segítséget kértem.
Tündérhegyen egy intézményben 3 hónapig teljesen ingyen kezeltek,eredményesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!