Mostanaban nagyon sok tejtermeket fogyasztok, (mennyisegek lent) milyen hatassal lesz a szervezetemre?
Figyelt kérdés
hetente kb 2liter tejet, 1liter joghurtot,0,5liter tejfolt,20 deka sajtot,turot, stb2012. jan. 19. 20:37
2/9 A kérdező kommentje:
amugy hizókúrán vagyok, és a bőrömet is diétákal próbálom tisztitani.
2012. jan. 19. 22:21
3/9 anonim válasza:
Rossz hatással. Nézz utána milyen inzulinválaszt vált ki a tej!
4/9 anonim válasza:
ha boltit fogyazstasz, akkor nagyon rosszat teszel magaddal.
ha házit - nem tudom. Ez nem tűnik olyan soknak.
Kolléganőm gyógyszerrel, aktív tornával, napi 1 liter tejjel visszafordította a csonritkulását.
5/9 Pub válasza:
sztem nem lesz rossz hatása, viszont mivel tápláló, étvágycsökkentő, így nem tudom, hogy jó e hízókra céljából?
én fogyásra használtam este már nem ettem, csak azt ittam. bejött
6/9 Pub válasza:
jah most nézem a mennyiséget, sztem ez nem sok. én ennél siman többet fogyasztok
7/9 anonim válasza:
Ha kólából innál ennyit, az már baj lenne, pláne ha alkoholból! Ne a mennyiségre figyelj hanem a minőségre is!
8/9 A kérdező kommentje:
2.6 százaékos bolti tej
2012. febr. 10. 21:32
9/9 anonim válasza:
Ha jó nagy marha akarsz lenni, akkor igyál csak sok (tehén)tejet! :)
Amúgy meg hallgasd meg Weixl-Várhegyi László interjúját itt:
1. pont: az ember emlős
2. pont: a nőstény ember a melleiből tejjel táplálja a kicsinyeit
3. pont: a tehén emlős
4. pont: a tehén a tőgyeiből tejjel táplálja a kicsinyeit
5. pont: az ősemberek voltak hülyébbek, vagy a maiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!