Milyen hatással lesz a szervezetemre ha kb 1.5 óra alatt megiszom 1.5 liter kristály tiszta friss vizet?
Ettől semmi bajod nem lehet, de a problémáid ettől még nem fognak elmúlni. Folyamatosan, minden nap 2-3 liter vizet kell inni és azzal, hogy hirtelen iszod meg csak azt éred el vele, hogy átfolyik a veséden, de a szervezeted nem tud telítődni vízzel.
Ha rászoksz a megfelelő folyadék fogyasztásra, akkor majd néhány héten belül fogod látni a különbséget.
Ha egészségügyet tanulsz, miért laikus személyektől kérdezed? Én sem vagyok orvos, de azt tudom hogy a B vitamin és ahogy ezt te is mondtad nem csak egyből áll. Van B6,b12,B1,stb... de azt tudom hogy a B vitamin felelős a bőrért, a hajért és a körmökért is.Én B-maxot szedtem, Dr. Chein patikájából, és rendbe jött minden.
Ezt még olvasd el... A nikotinsavamid- és a nikotinsav-hiány
Bőrgyógyászati, emésztőszervi és idegrendszeri tünetekkel fellépő betegséggel, az úgynevezett pellagrával kell számolni súlyos nikotinsavamid- és nikotinsav-hiány esetén.
A B6-vitamin-hiány
A B6-vitamin hiánya bőrbetegségeket, fokozott faggyútermelést, szájgyulladást, valamint ideggyulladást okoz, továbbá a görcsküszöb csökkenéséhez vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!