Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem emlékszem az álmaimra...

Nem emlékszem az álmaimra vagy nem álmodom? De azt nem hiszem, hogy 10 éve egyszer sem álmodtam semmit.

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 17:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Jól van b*sszus, tegyük fel nem álmodunk minden éjjel (ami nem igaz). Na...

Mi honnan a f*szból tudjuk, hogy te nem álmodsz-e, vagy csak nem emlékszel rá?! Nem vagyunk Istenek hogy tudjuk... Vagyis én az vagyok de az egy másik kérdés. :D

2010. okt. 20. 19:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért írta a kérdést,ha majd rosszat írunk akkor majd jól leolt:D
2010. okt. 20. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves "leordítós", az a helyzet hogy egyetemen inkább a pszichológia szakos tanarakat kellene kérdezni, és akkor ők megmondják a helyes választ: mindig álmodsz. Méghozzá többnyire az úgynevezett REM szakaszban (barátod a google). Csak akkor nem jutsz el a REM szakaszba, ha nem alszol eleget, mondjuk kevesebb mint fél órát. De valakinek akár ilyen rövid is lehet az alvásciklusa, és álmodhat 10 perc után is, meg álmodhat nem REM szakaszban. Azért is fontos az álmodás, mert az agy ekkor dobálja ki a fölösleges infókat, amiket begyűjtött a nap során. Ez roppant fontos, ha nem álmodnál és nem szelektálna az agyad, úgy kavarogna benne minden gondolat meg információ, hogy beleőrülnél két hét múlva.
2010. okt. 20. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja és ha ennyire "tudod", akkor meg miért kérdezed? előző voltam.
2010. okt. 20. 21:14
 15/17 ewanmcgregor válasza:
Én egyetemen vagyok és a tanár nekem is azt mondta ,hogy egyáltalán nem álmodunk mindig nekem is valami olyasmit magyarázott mint a kérdezőnek.
2010. okt. 22. 09:39
 16/17 ewanmcgregor válasza:
Ti honnan tudjátok hogy mindennap álmodtok?
2010. okt. 22. 09:40
 17/17 anonim ***** válasza:
egy nagyon egyszeru modszert tudok arra hogy emlekezz az almaidra,este lefekves elott tobbszor mondogasd magadnak,amit ma ejjel almodok arra holnap reggel emlekezni fogok,ennyi
2010. nov. 2. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!