Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lemészároltam a családot, wtf?

Lemészároltam a családot, wtf?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy elvágtam a torkukat, utána arra keltem fel hogy fejbelőttem magam egy pisztollyal. Emlékszem mindenre, töröltem le a vért a késről, mentőket is akartam hívni, aztán mégsem.

Iszonyat kemény volt, mert egyébként szeretjük egymást.

Mi ez a hülyeség?

2010. okt. 13. 14:40
 1/8 anonim válasza:
Sok csihi-puhi filmet nézel!
2010. okt. 13. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
ja, nem kéne ilyen szar filmeket nézni!
2010. okt. 13. 15:47
 3/8 anonim válasza:
Nem féltétlen filmek miatt van... Gondoljunk csak bele, mostanában hány ilyet hallottunk ami megtörtént az országban? Elgondolkozik rajta az ember és már meg is van az álom...
2010. okt. 13. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
vagy inkább sok a CSI a tévében
2010. okt. 13. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:

még a feltételezés is sértő, nem nézek tévét, ultragagyi sorozatokat pedig még gépen sem. :o

klasszikus horrort azt igen, az a része logikus lenne, csak az nem tiszta hogy miért nem azokat öltem meg, akikre valóban haragszok, szemétláda főnök, munkatárs, ügyfél, ilyemsi, lehetne válogatni.

2010. okt. 13. 16:09
 6/8 anonim válasza:
Én múltkor vízfejű kisgyerekkel találkoztam, és őket mészároltam le, majd 2 testvéremet (1 testvérem van, és nem is hasonlitott rájuk, viszont az álombatn tudtam, hogy a tesóim) lőttem le az autópályán. Szerintem egyszerűen csak megfordult a fejedben, hogy milyen lehet az, hogy nincs családod, és ezt így képzelted el, hogy miért? Az meg már az elméd titka.
2010. okt. 13. 22:59
 7/8 anonim válasza:
szerintem előző életedből való. engem legalábbis nagyon érdekelnek az ilyen dolgok, hiszek is benne. /minden viccet félretéve!/
2010. okt. 13. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Előző életében kinyírta volna a családját aztán saját magát?!

Én is hiszek az előző életben /valamennyire/, de ez szerintem nem "onnan való"...

2010. okt. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!