Lemészároltam a családot, wtf?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy elvágtam a torkukat, utána arra keltem fel hogy fejbelőttem magam egy pisztollyal. Emlékszem mindenre, töröltem le a vért a késről, mentőket is akartam hívni, aztán mégsem.
Iszonyat kemény volt, mert egyébként szeretjük egymást.
Mi ez a hülyeség?
2010. okt. 13. 14:40
2/8 anonim válasza:
ja, nem kéne ilyen szar filmeket nézni!
3/8 anonim válasza:
Nem féltétlen filmek miatt van... Gondoljunk csak bele, mostanában hány ilyet hallottunk ami megtörtént az országban? Elgondolkozik rajta az ember és már meg is van az álom...
5/8 A kérdező kommentje:
még a feltételezés is sértő, nem nézek tévét, ultragagyi sorozatokat pedig még gépen sem. :o
klasszikus horrort azt igen, az a része logikus lenne, csak az nem tiszta hogy miért nem azokat öltem meg, akikre valóban haragszok, szemétláda főnök, munkatárs, ügyfél, ilyemsi, lehetne válogatni.
2010. okt. 13. 16:09
6/8 anonim válasza:
Én múltkor vízfejű kisgyerekkel találkoztam, és őket mészároltam le, majd 2 testvéremet (1 testvérem van, és nem is hasonlitott rájuk, viszont az álombatn tudtam, hogy a tesóim) lőttem le az autópályán. Szerintem egyszerűen csak megfordult a fejedben, hogy milyen lehet az, hogy nincs családod, és ezt így képzelted el, hogy miért? Az meg már az elméd titka.
7/8 anonim válasza:
szerintem előző életedből való. engem legalábbis nagyon érdekelnek az ilyen dolgok, hiszek is benne. /minden viccet félretéve!/
8/8 anonim válasza:
Előző életében kinyírta volna a családját aztán saját magát?!
Én is hiszek az előző életben /valamennyire/, de ez szerintem nem "onnan való"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!