Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmondtam ezt? :O Mit...

Miért álmondtam ezt? :O Mit jelenthet? Annyira rossz volt.

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy apának a barátnőjétől született egy másik lánya.(mert a szüleim már egy jó ideje elváltak..a valóságban is XD) És most már ő lett "apuci pici lánya".

Mikor megszületett én 14 éves voltam(mint most.) Apám innentől kezdve engem letojt magasról, a "kistesómat" elhalmozta ajándékokkal, nekem meg egy cipőt sem volt hajlandó venni. Ez ment így évekig, mikor a lány 4 éves lett (én pedig 18) apa megvette neki azt a BMV-t, amit én már nagyon régóta szeretnék, az én szülinapomról pedig megfeledtkezett. Én meg megelégeltem, é anyumal kiköltöztem külföldre, fatert meg megutáltam. s itt felkeltem.

Miért álmodtam ezt? Ez mit jelenthet?

Amúgy azt tudni kell, hogy egyke vagyok.(de imádom a gyerekeket, szal nem velük van bajom)

14/L

2010. okt. 12. 17:00
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy tudat alatt félsz attól, hogy apukád a "másik" élete miatt elhanyagol majd téged.

Egy pszichológus ismerősöm mondta, hogy az álmoknál általában az számít, hogy milyen érzéseket kelt benned, a történetet milyen formában tárja eléd az agyad, s ez mit jelent számodra, ha magadba nézel.

Szerintem a te álmod elég egyértelmű.

Még ha nem is érzed így a való életben, álmunkban sok elfojtott, észre sem vett érzés előjön.

2010. okt. 12. 17:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát.igazad lehet.. én nagyon apás vagyok, és az is nagyon szarul esett mikor a csajával volt és nemvelem, de már rájöttem, hogy ettől nem kell félni mert mindig én lesznek neki az 1.:)
2010. okt. 12. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Féltékenyvagy, hogy apukád jobban szereti a barátnőjét mint téged, és rettegsz attól, hogy gyermekük legyen.

Az reakciód az álomban jön ki és telyesen érthető, normális:)

2010. okt. 17. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!