Furcsa álmok, mi ez? A többi lent.
Szia!
Szinte a hideg rázott,ahogy olvastam:D
Fogalmam sincs mi bajod lehet,de van egy tippem...lehet tényleg megálmodod!
Néha annyira szeretnék én is kitűnni a tömegből:/akár azzal,hogy ilyeneket megálmodjak(álmodjak),de nem...csak egy vagyok a sok közül...
Hát én még ha ki is akarnék tűnni, nem akarnék ilyeneket álmodni XD Nem tudom, nem hiszem, hogy a jövő lenne ez, talán csak a te agyad képzeli el így.
De ki tudja? :)
Még olvasni is borzalmas...
Hát figyelj én hallottam egy módszerről ami abban áll
Hogy mindennap kb 5x 2 percen át megpróbálod
Elhitetni magaddal hogy álmodsz( valójában nem) és ezt
Annyira megszokod hogy álmodban is ezt teszed .
Ezzel a módszerrel elvileg irányítani tudod az àlmod.
Próbáld meg valahogy megakadályozni és akk sz*r àlmok kizárva :DD
Nekem is volt egy időben visszatérő apokaliptikus jellegű álmom
ott valami borzasztó nyomasztó dolog állt a középpontba, nem tudom pontosan mi, de azt tudom, hogy ha nem sikerül, akkor mindent elönt a láva a pusztulás, mé Jézus is szerepelt benne egy sötét piros régi amerikai autóban... meg egy poros helyen kis poros bőrű lények valami magukhoz hasonló azbeszt szerű anyaggal ügyködtek valami páncélajtó előtt amiből valami lézer is jött, de az egészre a legjobb szó amit leírhatnék az a KÁOSZ, már talán több mint 10 éve nem álmodtam ezt, de máig élnek bennem a képek
és volt 1x a te álmodhoz hasonló is, amiben az történt, hogy űrhajókat építettek amivel korlátozott számban evakuálják az embereket, én a szerencsések közt voltam, de egy ismerősöm azt mondta, hogy nem lesz gond, így lekéstem
ezután mint amikor kel fel a nap erős fény jött nyugatról, mindenki azt mondta, hogy az csak a nap, de rettentően hatalmas volt a gömb rádiusza a horizonthoz képest -tehát ami a körből látszik, amikor lassan fölbukik egy sík vonal mögül, akár csak a nap- de ugye nyugaton volt, és borzasztóan féltem, egyre nagyobb lett, és kiderült, hogy egy atom bomba, de valami irdatlan nagy, ugyanis egy rádióadásban bemondták, hogy az arabok megsemmisítették egész Amerikát egy bombával
az egész álomban az a kétségbeesett rideg bosszú szöveg volt a legijesztőbb, amit a végén hallottam, kiderült, hogy az amerikai vezetők, parancsnokok bunkerekben túlélték, és azt válaszolták, hogy "jól van, ha ezt akarjátok" nem biztos, hogy pont ez volt a szöveg, de a szöveg mögött gondolatokat, érzéseket álmodtam, aminek az volt a lényege, hogy mivel minden ember meghalt, már nincs értelme a kormánynak, katonaságnak, így kitörhet a totális eltörlő bosszú, egy atomháborúval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!