Rosz érzések és álmok. Mit jelentenek? Bővebben lent
Most ez megtörtént vagy álmodta?
Ha meg akkor nemcsoda hogy fél, vegyen gázsprayt meg esetleg legyetek vele amikor csak tudtok ha utcán megy.
Egy ilyet nagyon nehéz feldolgozni, segítsetek neki ha fél.
Esetleg pszichológus is kellhet.
Én is rosszat álmodtam naaaaaagyoooooooooooooooon sokáig miután... öhm... B==D () értitek? Szóval megerőszakoltak 11 évesen. Ha sokszor álmodod ugyanazt akkor reggel amíg részletesen emekszel az álmodra írd le, és ha azt olvasgatod akkor egyre több részlet jut majd eszedbe amelyekből ki tudod következtetni a megoldást.
Pl. nekem az volt a visszatérő álmom, hogy egy sötét utcán vagyok (ahol megtörtént) majd egy fekete lufi ereszkedett le az égből amjt megfogtam és hátulról átkarolt valaki és eltűnt, utána a lufi felemelkedett és éngem is húzott és egy nagy epulet tetejére tett le, majd valahogy egy házban voltam, ami nagyon ismerős volt, és sötét, valójában az egész álmom szinte fekete-feher volt, és az a valaki aki ...tudjátok... újra átkarolt hatulrol, a háttérből sikolyok és egy kisbaba sírása hallatszott, és felebredtem.
A pszihológusom azt mondta hogy félek a következménytől és attól a fogalomtól hogy ez megtörtént velem. Végül azt mondya hogy beszéljek valakivel errol akiben megbízok es próbáljam meg kiküszöbölni az eletemből ezt az élményt, írjam le egy papírra, majd égessem el, tépjem szét, szabaduljak meg tőle veglegesen.
Amúgy letartóztatták az illetőt, de az baromi ciki amikor leirod a rendőröknek hogy pontosan mit csinált veled. De már beletörődtem hogy megkapta a buntetését és hogy ettől megy tovább az élet.
16 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!