Mik a kedvenc márkáid? Miért? Mit jelentenek, mennyire fontosak számodra? Milyen élmények, érzések kötnek hozzájuk?
nincs kedvenc márkám, álatlában az árat nézem és a minőséget kóstolom,, fogom meg, vagy próbálom ki.
Ha megfelelőnek találom magyarul ha megérte a pénzét akkor veszek legközelebb is.
A Márkaneveket lexrom mert mind Made in China...
Ez itt nem AMERIKA, és a fogyasztóvédelem is kb csak papíron létezik, ahogy a törvényeink is..
A presztízs márkák más kérdés, de ott még nem tartok sajna, hogy legyen miből presztízst űznöm..
Hiszen mégse aggathatja magára az ember a 10 meg 20 ezreseket, hogy megmutassa mekkora nagy ember.
Nem vagyok márkaßuzi, de azért felsorolom, melyek állnak közel hozzám.
- St. Peterburg - vízfesték
- Kooh-i-noor
- Uni-ball (egyszerű, mert ezt használom rajzolásra)
- Hansaplast
- Balea
- HP
- Genius
- Fishbone
De a márka nem igazából nekem nem jelent semmit, mert ha más nevű vagy névtelen dolgoból találok ugyanolyan minőségűt, természetesen azt fogom megvenni. Például ruhából szeretek "ismeretlen" nevű, vagy névtelen dolgokat vásárolni, mert tudom, hogy abból kevés van másnak.
(kivétel az elektronikai cikkek és a művészeszközök.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!