Mit jelenthet ez az álom? (pszichológiai értelemben leginkább)
netes munkám van. kb tél óta van egy másik személy aki hasonló munkát végez csak ő sokkal többet keres mert érdekesebb dolgokat csinál, stb. de azért én is keresek bőven.
nem is igazán foglalkoztam vele, csak néha ránézek de a többire is.
ma éjjel azt álmodtam hogy a régi szaksulim egyik termében ültem ezzel a nővel és beszélgettünk hogy hogyan lehetnék sikeresebb a munkámban. azt tanácsolta hogy többet közvetítsek mobilról , meg még mondott pár tanácsot amiket itt nem mondanék el.
nagyon furcsa volt ez, főleg hogy én nem is foglalkoztam nagyon vele, meg mi az hogy a régi sulimban voltunk?
pszichológiai értelemben mit jelenthet ez az álom? ezoterikus dolgokat is mondhattok, de inkább a pszichológiai háttere érdekelne mert rég álmodtam ilyen furcsát.
Az álomalakok elmondhatnak neked olyan dolgokat, amiket tudsz, de nem sejtesz.
Paul Tholey - Alkotó álom, ebben bővebben írnak róla.
Valamint a Twin Peaks is erről szól valahol, az ügynök rendszeresen kap tőlük segítséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!