Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Örvényben láttam, mit jelenthet?

Örvényben láttam, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömmel álmodtam. Örvényben volt, az örvény spirál alakban lefelé húzta, a kezét pedig kinyújtotta felém, hogy húzzam ki. Ez az ismerősöm többször átvert több embert, köztük engem is. Finoman szólva nárcisztikus jellem, aki gond nélkül átgázol másokon. Az utóbbi egy hónapban hallottam hogy belekeveredett valamibe. Nem tudom, de lehet hogy az örvény a zűrt jelképezte, a spirál pedig azt hogy nem tud kijönni a lefelé süllyedéstől, a keze kinyúntása pedig talán azt, hogy segítsek neki kijönni a zűrből amibe keveredett? Vagy ti hogyan értelmeznétek az álmom?
2023. jún. 14. 23:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert az álmok nem jelentenek semmit, csak a te lelkiállapotodat fejezik ki. Valószínűleg valamiért nagyon foglalkoztat ez a személy téged, különben nem álmodnál vele. Az ilyen fixációkat pszichoterápia segítségével lehet megtanulni feldolgozni.
2023. jún. 20. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!