Mi volt a legszebb álmotok?
A "legszebb" álmaim szerintem mind szexuális tartalmuak voltak
Egyszerre minden gyönyörű nő engem kényeztetett szóban és tettekben is.
Kb ilyesmik a legszebb álmaim:D
Volt egy ilyen őzikeszemű, mókusmosolyú 14 éves lány... Na azt álmodtam, hogy meglovagol a budin, de nem szexéhségből, szeretetből, átölelve, belehajolva a hajamba...
Probléma: 30 vagyok.
Ez az elősztori... Kirúgtak a melóhelyről, ahol eszméletlenül belezúgtam egy pasiba, aki azóta is a fejemben van folyamatosan.
Azóta 3-szor álmodtam róla, csak sajnos kb fél, vagy egyperces álmok. 💚
Bezzeg az értelmetlen álmok olyan hosszúra nyúlnak, mint egy film. Régi oszt.társak, vagy tök idegen arcok.
Volt egy exemmel egy rendezetlen ügyem, ami miatt mindig szerettem volna bocsánatot kérni tőle, és megbeszélni. De csak halasztottam a dolgot, nem kerestem fel. Aztán fiatalon, váratlanul elhunyt.
Már a halála után egyszer vele álmodtam. Elmondtam neki mindent, amit akartam, bocsánatot kértem, megöleltük egymást. És csak annyit mondott, hogy ne aggódjak ez mind már nem számít, " már nem vagyok itt".
Nem az a kifejezett "jó álom", de nagy hatással volt rám.
Ja az lemaradt, hogy ezt 34 évesen álmodtam, most 39 vagyok, nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!