Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy lehet tudatosan álmodni?

Hogy lehet tudatosan álmodni?

Figyelt kérdés

Néha vannak olyan jó álmaim amiket úgy sajnálok, hogy végül, most éjjel is egy leányzóval sétáltunk, meg jókat beszélgettünk, de olyan valóságos volt minden semmi szürreális, aztán persze megébredtem, utána meg hiába próbáltam újra elképzelni az álmot hátha folytatódik semmi.

Van valami egyszerű technika, hogy valamelyest irányítsam a dolgokat?

2023. ápr. 28. 13:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Enis pont igy vagyok vele

Igazi emberekkel nem tudok lenni csak álomalakokkal

Ezert is kezdtem el a tudatos álmodást

De nem baj, igy legalabb feloldodnak a beteljesuletlen vágyak

Ha meg tul sokat akarok álmodni, lesz valamelyik nap egy spontán álmom amibe azt mondja egyik álomalak hogy kene par nap szunet

2023. máj. 2. 06:46
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Hat en elmondom neked hogy almodozo voltam kb 20 even keresztul es az eletem egy kalap szar volt

Aztan amikor elkezdtem tudatosan almodni 1 het alatt 180 fokos fordulatot vett az eletem

Csak azt sajnalom hogy nem elobb kezdtem el

2023. máj. 2. 07:27
 23/28 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor is veszélyes

Attól nem is beszélve hogy csak nagyon kevés ember képes rá….

2023. máj. 2. 13:59
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem veszélyes, nem olyan mint a kábítószer hogy idegen anyagot viszel be a testedbe

Mindenki képes rá aki tud aludni, meg lehet tanulni, van rá többféle technika

2023. máj. 2. 14:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Olyat sem hallottam meg hogy a kóros álmodozást tudatos akmodassal kellene gyógyítani 😂
2023. máj. 3. 01:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha mar olyan melyen van a problema gyökere hogy ebrenleti allapotban nem lehet megoldani, akkor marad a tudatos almodas
2023. máj. 3. 06:21
 27/28 anonim ***** válasza:

Ezzel csak meg mélyebbre taszítasz pl engem, mert én tudom magamról hogy soha nem leszek képes tudatosan álmodni

Azért ne csináljunk már úgy mintha ez olyan egyszerű dolog lenne

Ha az lenne mindenki csinálná

2023. máj. 3. 14:23
 28/28 anonim ***** válasza:

Hát ha így állsz hozzá, hogy te erre nem vagy képes, akkor tényleg sose lesz tudatos álmod

Akarnod kell, vágynod kell rá

Egy szóval se mondtam hogy könnyű

Álmodozás az könnyű, mert csak feküdni kell az ágyon és jönnek-mennek a gondolatok, nem kell csinálni semmit

De a tudatos álmot fent kell tudni tartani, stabilizálni kell, nehogy elaludj vagy felébredj és ez kemény meló, ezt csinálni kell

Aki elégedett az életével az nem foglalkozik vele, nem is érdekli, nincs ideje rá, azért nem csinálja ezt mindenki

De ha változást akarsz, akkor foglalkoznod kell vele

Az álmodozás csak fájdalomcsillapítás

Amikor fáj a fog és gyógyszert veszünk be, néhány órára elmúlik, aztán visszajön a fájdalom, de az okot nem szünteti meg

Álmodozással se lehet megoldani az élet problémáit, csak szemet hunyni felettük, közbe meg elhalad mellettünk a boldogtalan élet

Nekem is jó pár évembe és kemény munkába beletelt amíg meglett az első tudatos álmom

Én se hittem volna hogy ilyen nehéz

Valószínűleg a sok álmodozás miatt is volt nekem olyan nehéz elérni

Mert mindig csak álmodoztam róla, hogy majd egyszer lesz tudatos álmom, majd egyszer valamikor, aztán évek mentek el eredmény nélkül

Mert nem csináltam, csak álmodoztam róla

Ha meg nem csináltam egyenlő volt azzal hogy nem is akartam, elvoltam én az álmodozással, csak nem értem el vele semmit, az idő meg ment, az életem egyre szarabb, kilátástalanabb lett és végül rá voltam kényszerítve hogy csináljam

Más megoldás nincs, ha változást akarsz

2023. máj. 3. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!