Ez tényleg meg fog történni?
Tegnap már elég korán felriadtam, de szerencsére vissza tudtam aludni. Arra emlékszem, hogy virágos réten ébredek a tűző napra, szinte belehasított a fájdalom a szemembe. Hangos zene szólt, majmok táncoltak körülöttem :S. Erre nagyon megijedtem, és elkezdtem futni a közeli erdőbe. Aztán hirtelen elsötétült minden, esni kezdett és fázni kezdtem, soha nem féltem még ennyire. Már nem akartam tovább futni, teljesen leblokkoltam. Azt kívántam, bár vége lenne a világnak és ezzel a félelmemnek is, csak remegtem. Azt hittem sosem lesz vége, de aztán odafutott hozzám a volt barátom és rámmosolygott. Ez nagyon jól esett, hirtelen úgy tűnt van kiút. De aztán egy kést vett elő, és üldözni kezdett, rohanni kezdtem. Annyira sírtam a rohanás közben, hogy hiába nem ért utol, akkor is, véget akartam az egésznek vetni, feladtam, összetörtem. Egy szakadék előtt álltam, a barátom sehol, én mégis leugrottam.
Ez az álom nagy hatással volt rám, azóta elaludni sem merek. Félek, hogy nem csak álom volt, hanem valamilyen formában újra megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!