Tudjuk álmunkban hogy mi fog történni ébren?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a múltkor azt álmodtam hogy itthon vagyok és itt volt a család, valaki kopogott kinyitottam és ott állt nagyban a telefonom és ébresztett..(igen izgalmas álom volt...xD) Meg volt hogy álmomban kergettek és az egyik aki kergetett megállt egy rádió mellett és mondta hogy zenére jobban fut...bekapcsolta a zenét és megszólalt az ébresztőm( az ébresztő volt a zene...) Tegnap meg azt álmodtam hogy tesómmal mentünk boltba és elvettem tőle a csokit amire ő elkezdett sírni és élőben tényleg akkor sirt....2011. ápr. 26. 21:14
1/3 anonim válasza:
szerintem írj erről egy könyvet és csinálj egy műsort a retek klubon
amúgy inkább az van h azt álmodtad, ami épp történt körülötted és nem fordítva
2/3 anonim válasza:
ilyen velem is szokott lenni...
talán mikor még álmodunk és az érzékszerveink (pl fül) nem közvetítik egyből az agyunknak hogy mi történik csak tudatalatt és beleálmodjuk,aztán az agyunk kicsivel később fogja fel hogy mivan.(nemtudom mennyire érthető amit leírtam xD de jobban nemtudom megfogalmazni :D)
3/3 anonim válasza:
Az álmodba beépítheted azt, ami éppen történik - és ez nagyon gyorsan is történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!