Miért nem tudunk álmunkban szaladni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 19:20
4/19 A kérdező kommentje:
Ha álmomban menekülök, akkor soha nem tudok futni, vagyis rohadt nehezen, olyan mintha vízben próbálnék szaladni...
De ez mindenkinél így van...
2011. nov. 8. 19:32
5/19 anonim válasza:
Én is így vagyok! :) Próbáld magad olyankor előre dobni, és ha sikerül, akkor repülni fogsz. Én így menekülök. :)
8/19 anonim válasza:
Én ha álmomban előre dobom magam az az ágyba fejeléssel végződik, leszámítva ha tudom hogy álmodom, bár olyankor inkább kiélem az elfojtott agressziómat az üldözőimen.
9/19 anonim válasza:
Velem kiskoromban volt így, amikor menekülni akartam valami elől. Nem tudom mitől lehet ez, de sok embertől hallottam, hogy ők is tapasztalták már ezt.
10/19 anonim válasza:
Én sem tudok futni álmomban. De ez nem meglepő, hisz a valóságban sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!