Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem tudunk álmunkban...

Miért nem tudunk álmunkban szaladni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 19:20
1 2
 11/19 x) ***** válasza:
Jaa hát az más dolog ha valami rohan feléd de mozdulni sem tudsz. Az valamilyen félelmet, bűntudatot jelez.
2011. nov. 8. 20:10
 12/19 A kérdező kommentje:
ez viszont igaz, én is vmi hasonlót olvastam. "Ha szeretnénk futni, de mintha földbe gyökerezett volna a lábunk, akkor valamely ügyben tehetetlennek érezzük magunkat."
2011. nov. 8. 20:12
 13/19 atilis ***** válasza:
Azért, mert az agyadnak az a része álom közben blokkolva van, ezért van az, hogy álmunkban soha nem tudunk olvasni sem. Ezért ha olyan van, hogy nem tudod, hogy álmodsz, vagy ébren vagy, de nem tudsz olvasni, akkor álomban vagy még. Mondjuk sok cigó sem tud olvasni, ők álomnak is fogják fel az életet, de ez már másik kérdés.
2011. nov. 8. 20:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem tudsz olvasni? Lazán kiolvastam az egyik könyvem, amit elalvás előtt kezdtem el, aztán másnap már bele se kezdtem mert úgy voltam vele hogy befejeztem.

Majd leesett 1 hónap múlva, hogy mi a f!sz, tök más az egész.

2011. nov. 8. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Én ébren nem szoktam futni, viszont álmomban mindig sprinteket vágok le.

Olvasni viszont egyre többet, és előfordul, hogy álmomban is akad papírra, táblára, stb. felfirkantott olvasnivaló, amit ki tudok olvasni, viszont nem emlékszem rá felébredésnél, hogy mi volt az egész szöveg.

2011. nov. 8. 21:40
 16/19 anonim ***** válasza:
az én álmomban is előfordul olyan, hogy üldöznek és minden normális gyorsaságú csak én nem tudok gyorsan futni csak mint a lassított felvétel, és én is hallottam arról, hogy nem lehet olvasni, én velem már volt olyan, hogy olvasni álmomban de akkor zagyvaságok jöttek ki belőle
2011. nov. 9. 10:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Álmomban nem csak futni szoktam, de olvasni is, sőt, van hogy angolul beszélek.
2011. nov. 9. 14:25
 18/19 A kérdező kommentje:
te UFO vagy akkor
2011. nov. 9. 20:58
 19/19 bleed ***** válasza:
hát néha álomsikról át lehet menni asztrálisba és oykor berekedsz két sik között és ezért van az hogy mennél futnál de nem tudsz...vagy valami iyesmit olvastam egyszer
2011. nov. 14. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!